Deze 4 items zou iedere vrouw in haar kast moeten hebben

Als het aan Anna Wintour ligt.

Lees ook

Als er één iemand de modebranche beïnvloedt is het de 69-jarige Anna Wintour. Na tientallen jaren de grootste trends gezet te hebben, zou je kunnen zeggen dat de hoofdredactrice van Vogue US het een en ander weet over het samenstellen van de perfecte outfit. Daarom geloven we haar meteen wanneer ze haar fashion must haves onthult. 

Mode icoon 

Lees ook: Deze 5 items zou een celebrity styliste uit je kast halen

De Britse journalist is sinds de jaren ’80 hét gezicht van de modewereld en zit bij bijna elke modeshow op de eerste rij. Wintour laat als het ware de wielen van de industrie draaien. Nu kunnen we ons voorstellen dat het stressvol kan zijn voor haar om zich elke ochtend aan te kleden. De verwachtingen zijn enorm hoog, en daarom heeft ze een formule samengesteld waar je nooit de mist mee in kan gaan. De formule bestaat uit de volgende vier items. 

Midi’s met print

Wintour is groot fan van midi-jurken met drukke printjes. Van kleurrijke bloemen tot geometrische vormen. Combineer ze met een aantal subtiele accessoires en neutrale make-up.

Statement ketting

Een extravagante ketting mag volgens Wintour niet ontbreken in jouw collectie. Haar edelstenen kettingen zijn net zo kenmerkend als haar iconische bob en haar trademark zonnebrillen.

Leren Trenchcoat

De hoofdredactrice droeg deze lange jas lang voor Kendall Jenner en Bella Hadid dit deden.

Slangenprint laarzen

Wintours schoenencollectie zit vol met deze boots. Van wit tot felrood, als het maar slangenprint is. 

Bron: The Zoe Report | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook