doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Victoria Beckham dankt haar perzikhuidje aan deze tool

Must have!
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Victoria Beckham dankt haar perzikhuidje aan deze tool

Dacht je dat acne na je puberjaren weg zou trekken, spot je hier en daar nog stééds een puistje en heb je er zelfs littekens aan over gehouden. Je bent niet de enige, Victoria Beckham (44) heeft hetzelfde probleem. De voormalige Spice Girl lijkt echter wel een oplossing te hebben gevonden; op Instagram vertelt ze enthousiast over haar nieuwe aanwinst. 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Gadget

Lees ook: Deze rare beautytools werken dus écht

Op haar Instagram Stories zwijmelt VB over een gloednieuw huidverzorgingsgadget van Sarah Chapman. Het is geen geheim dat de ontwerpster fan is van dit merk. Zo dankt ze de vermindering van haar puistjes en littekens aan hun huidverzorgingslijn. Haar nieuwe aanwinst is de Sarah Chapman Pro Hydro-Mist Steamer. “Ik kan niet wachten om deze tool uit te proberen en te zien welke impact het heeft op mijn huid”, vertelde Posh Spice voordat ze het product op de proef stelde.

Stomen

Volgens Victoria is het regelmatig stomen van je gezicht ontzettend belangrijk. Gezichtsstomers worden vaak gebruikt tijdens professionele gezichtsbehandelingen om zo de poriën diep te reinigen en de bloedsomloop te bevorderen. De stomer van Sarah Chapman kun je thuis gebruiken. Het apparaat belooft ‘de poriën te ontstoppen, de huid diep te reinigen en je teint met een natuurlijke glans achter te laten.’ Werkt het? Volgens Victoria wel.

Resultaat

“Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van deze tool. De stoom komt er erg krachtig uit. Dit werkt voor mij net zo goed als de stomer die ze in salons gebruiken. Ik ben hier echt heel enthousiast over. Jullie hebben dit ook nodig!”, aldus Victoria.

Bron: Who What Wear | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');