Dit zijn de 5 basic items die je in je kast moet hebben

Volgens deze celebrity stylisten.

Stylisten zien altijd het beste van het beste als het gaat om de nieuwste fashion trends. Ze zitten vaak op de eerste rij tijdens Fashion Week en werken samen met de grootste namen. Dus, als het aankomt op hun eigen kledingkast, welke items kopen ze voor zichzelf en wat zijn dé fashion basics waar ze bij zweren? 

Fashion picks 

Lees ook: Deze 5 items zou een celebrity styliste uit je kast halen

Van de beste denim stijlen tot aan de musthave schoenen die je in je kast wilt hebben. In welke investeringsstukken zweren ze bij en welke betaalbare vondsten zul je terug vinden in hun garderobes? Dit zijn dé fashion basics die celebrity stylisten aan hun klanten aanbevelen en die zij natuurlijk ook zelf dragen. You’re welcome! 

1. Straight-leg spijkerbroek 

“De high-waist spijkerbroek is dé sleutel als je je benen langer wil laten lijken, en als je 1,55 meter bent, is super-high waar ik naartoe wil gaan. Met iets meer lengte, zorgt het ervoor dat mijn benen er langer uitzien, en de pasvorm straalt een jaren ’70 stijl uit waardoor het net iets anders oogt maar ik wel de basic alledaagse-spijkerbroek vibe uitstraal”, vertelt celeb styliste Elle Straus.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ellestrauss (@ellestrauss) op

2. Trenchcoat / manteljas  

“De camel coat is een essentieel basic item in mijn kledingkast. Mijn favoriet is de manteljas, maar de trenchcoat kan ook. Ik draag het tijdens alle seizoenen en het kan de meest saaie outfits wat leuker maken”, vertelt Strauss. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ellestrauss (@ellestrauss) op

3. Kitten heels 

“Ik woon in mijn zwarte Manolo Blahnik kitten-heels pumps. Ze passen letterlijk bij elke outfit, van jeans tot jurken en van dag tot nacht. Ik vind het leuk om de mijne te combineren met andere basics: high-waisted spijkerbroek, een zwarte coltrui, een trenchcoat en een gladde rode lip”, aldus de styliste. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ellestrauss (@ellestrauss) op

4. Enkellaarsjes 

“Ik heb ze in het zwart én bruin”, geeft celebrity styliste Nicole Chavez aan. “Ik hou er van om ze te combineren met een jurk of met een simpele spijkerbroek”, aldus de styliste. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nicole Chavez (@nicolechavezstyle) op

5. Blazer 

“De blazer is altijd al mijn go-to jas. Een paar jaar nadat ik van school ging, werd het weer mijn favoriete uniform en sindsdien is het dat gebleven. Ik heb ze in verschillende varianten, ze zijn zó makkelijk te combineren. Mango heeft elk seizoen de meest fantastische blazers”, vertelt celebrity styliste Martha Ward

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Martha Ward (@marthaward) op

Bron: WhoWhatWear | Beeld: BSR 

Laatste nieuws