Lady Gaga bevestigt liefde bij Oscar-optreden

Ze reageert op de geruchten over haar en Bradley Cooper.

Lees ook

Het optreden van Bradley Cooper en Lady Gaga tijdens de Oscars maakte de tongen los. Mensen beweerden een echte vonk tussen de twee te zien. Lady Gaga reageert op de geruchten en bevestigt dat er inderdaad liefde te zien was. 

Geruchten

Lees ook: ‘Ed Sheeran is afgelopen kerst stiekem getrouwd’

Bij Lady Gaga’s optreden met Bradley Cooper ging het er romantisch aan toe. Ze zongen de laatste noten van het lied in een innige omhelzing en dat schoot veel fans en celebrities in het verkeerde keelgat – vooral omdat Bradley’s vriendin op de eerste rij zat. Wat de geruchten nog eens extra deed oplaaien, was het feit dat Lady Gaga kort geleden een punt achter haar verloving had gezet.

Echte connectie

Toen Lady Gaga te gast was bij de talkshow van Jimmy Kimmel, greep ze de kans om haar verhaal te doen. Ze bevestigde dat er zeker een connectie was tussen haar en Bradley. “Ja, mensen zagen liefde, en weet je wat? Dat is wat wij wilden dat je zag. Shallow is een liefdesliedje en A Star is Born is een liefdesverhaal. Het was belangrijk dat we een connectie voelden. Als je een liefdesliedje zingt, dan wil je dat mensen dat voelen.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

 

Laatste nieuws

Zie ook