Madonna en Lady Gaga begraven na jarenlange ruzie de strijdbijl

De twee lijken plotseling dikke vriendinnen.

Lees ook

Madonna en Lady Gaga hebben na jarenlange onenigheid de strijdbijl nu eindelijk begraven. De diva’s staan samen knuffelend op de foto en bevestigen zo het begin van een iconische vriendschap. 

Nieuwe vriendschap

Lees ook: Sterren vinden optreden Lady Gaga en Bradley Cooper ongemakkelijk

Lady Gaga was zondagavond uitgenodigd voor Madonna’s Oscars afterparty. Tijdschrift Time deelde het moment, waarom Madonna lachend het gezicht van Gaga vastpakte. De spanning tussen de twee is officieel voorbij. 

Ruzie 

De vete tussen de dames begon in 2012 toen Madonna stelde dat Lady Gaga’s muziek wel erg veel op die van haar leek. “In een groot deel van haar werk verwijst ze naar mij.” Ook de single Born This Way vond Madonna te veel op haar muziek lijken. “Toen ik het hoorde op de radio zei ik: dat klinkt heel herkenbaar.”

Lady Gaga liet in 2016 weten dat ze zich niet in Madonna’s uitspraken kon vinden: “Madonna en ik zijn totaal verschillend. Ik speel heel veel instrumenten. Ik schrijf al mijn eigen muziek. Ik ben dagelijks uren in de studio. Ik ben een producent. Ik ben een schrijver. Wat ik doe is anders.”

Opnieuw spanning

De spanning steeg weer toen Madonna vorig jaar haar kritiek uitte op Gaga’s uitspraken. Volgens haar deed ze te vaak dezelfde uitspraak in haar interviews. “Er kunnen honderd mensen in een kamer zijn van wie 99 niet in je geloven, maar er is er maar een nodig om je hele leven te veranderen”, zei de zangeres meerdere keren over de kans die regisseur Bradley Cooper haar had gegeven door haar de hoofdrol in de film A Star Is Born te geven. Een filmpje waarin je haar dit achter elkaar hoort zeggen ging viraal.

Toen Madonna het fragment zag deelde ze een filmpje van haarzelf waar ze een soortgelijke uitspraak doet. “Als er honderd mensen in een kamer zijn en 99 zeggen dat ze het leuk vinden, herinner ik me enkel de persoon die het niet leuk vond.” 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door TIME (@time) op

Bron: AD | Beeld: BSR

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook