Zien: Joëlle Witschge showt babybuik

Na een heftige periode lijkt ze nu te genieten van haar zwangerschap.

Lees ook

Voor het eerst showt Joëlle Witschge (26) haar baby bump op Instagram. “Too much noodles” schrijft ze grappend bij het kiekje. 

Pittige tijden

Lees ook: Hoogzwangere Xelly Cabau flauwgevallen

Joëlle wacht samen met haar vriend Dave Bulthuis met smart op hun eerste kindje. Ze verklapte eerder dat ze op 13 juni is uitgerekend. Haar zwangerschap kwam voor haar als een grote verrassing, maar de afgelopen maanden zat Joëlle heus niet continu met haar hoofd in de wolken. Zo vertelde ze laatst via Instagram dat de afgelopen maanden erg pittig waren.

“Na vijf maanden spugen, oververmoeidheid, blaasontsteking, nierstenen en 3 nachten in het ziekenhuis, gaat het EIN-DE-LIJK wat beter! Over het algemeen ben ik vrij optimistisch en niet zo snel onderuit te krijgen. Maar ik ga niet liegen, wat is dit een heftig avontuur.”

Zuid-Korea

Inmiddels is Joëlle ook nog halsoverkop verhuisd naar de andere kant van de wereld voor de voetbalcarrière van vriendlief Dave. Maar klagen? Daar doet ze niet aan. Joëlle leeft zich uit in haar nieuwe omgeving en geniet ondertussen lekker van haar zwangerschap. Uiteraard houdt ze ook haar volgers op de hoogte van alle ontwikkelingen. Waaronder haar groeiende babybump!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Joëlle Witschge (@joellewitschge) op

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook