Selena Gomez keert terug met een emotioneel bericht

Selena Gomez heeft zojuist haar eerste bericht geplaatst op Instagram na een break van drie maanden

Lees ook

Selena Gomez heeft zojuist haar eerste bericht geplaatst op Instagram na een break van drie maanden. Ze deelt een emotioneel bericht.

Break 

Lees ook: Selena Gomez eert vriendinnen met tattoo

De 26-jarige zangeres nam vorig jaar afstand van het internet omdat ze te veel negatief commentaar zou krijgen. In september checkte ze zelfs in bij een mental health kliniek. Ze zou psychische problemen hebben gekregen door haar auto-immuunziekte ‘lupus’, waar ze in 2017 een niertransplantatie voor moest ondergaan. In december 2018 heeft ze de kliniek verlaten, waarna ze tijd zou hebben genomen voor haar vriendinnen en hobby’s.

Emotioneel bericht

Lees ook: Selena Gomez’s chique laarzen kunnen zo doorgaan als sokken

Inmiddels is Selena weer terug op Instagram en deelt hoe ze de laatste maanden heeft ervaren. Onder de drie zwart-wit foto’s schrijft ze: “Het is even geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord, maar ik wil iedereen nog een gelukkig nieuwjaar wensen en bedanken voor alle liefde en steun die ik heb ontvangen. Het afgelopen jaar was zeker een jaar van zelfreflectie, uitdagingen en groei. Het zijn altijd die uitdagingen die je laten zien wie je bent en in hoeverre je in staat bent die te overkomen. Geloof mij, het is niet makkelijk, maar ik ben trots op de persoon die ik word en ik kijk uit naar het aankomende jaar. Ik houd van jullie.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Bron: TMZ | Beeld: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook