Meghan Markle weer te zien in Suits?

De hertogin mist haar acteer-carriere en Suits doet haar een aanlokkelijk aanbod.

Lees ook

Meghan Markle terug in SuitsVolgens de Britse media hopen de makers van de populaire serie dat Meghan Markle nog één keer in de huid van haar personage Rachel Zane kruipt.

Carrièreswitch 

Lees ook: Michelle Obama wist zich geen raad met dit cadeautje van Melania Trump

Voor Meghan in het huwelijksbootje stapte met prins Harry, bereikte haar acteercarrière een hoogtepunt dankzij haar rol als Rachel Zane. Fans kregen geen genoeg van haar rol in de populaire serie Suits. In mei ruilde ze haar carrière echter in voor een royal leventje met de Britse prins. Maar Meghan vertelde afgelopen zomer aan een fan van de serie dat ze de show mist. 

Korte scène

Volgens een insider denken de makers van Suits aan een korte scène met Meghan en haar tv-echtgenoot Patrick J. Adams. De beelden zouden opgenomen worden in het Verenigd Koningkrijk, zodat de zwangere hertogin niet naar Canada hoeft te vliegen. “We zouden een verhaallijn kunnen bedenken over het nieuwe leven van Rachel en Mike die een gezin stichten, waarbij Rachel met een flinke babybuik te zien is.”

Moderne royal

Volgens de bron zijn er nog geen bedragen genoemd, maar naar verluidt zou Meghan voor twee minuten rond de vier miljoen kunnen vragen. Het geld zou naar een goed doel van Meghans keuze gaan. De makers zijn erg enthousiast en zien het al helemaal zitten. “Het zou één of meerdere goede doelen een enorme boost geven, Meghan kan laten zien dat ze een moderne royal is, en het zou voor ons een kijkcijferklapper betekenen.”

Bron: The Sunday Mirror | Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook