Deze workout ála Halle Berry geeft je binnen no-time een killer body

De actrice onthult dat er één sport is waar ze bij zweert.

Lees ook

Op Instagram deelt actrice en model Halle Berry regelmatig foto’s van haar killer body. Áls deze fit girl ons dan workout advies geeft, volgen we dat maar al te graag op. In een post onthult ze al haar geweldige sportgeheimen. 

Beach body contest

Lees ook: Afvallen terwijl je slaapt? Door dit simpele trucje vliegen de kilo’s er van af

Op Instagram hield de prijswinnende actrice een beach body contest. Ze vroeg haar trouwe volgers om foto’s van hun lichaamstransformatie te delen. Deze week maakte ze de winnaar bekend, die vervolgens een dagje mee mocht sporten. 

Workout

Volgens Halle’s trainer, Peter Lee Thomas, deden de twee één van haar favoriete workouts: een 90-minuten high-intensity bokstraining. De 90 minuten bestonden uit plankoefeningen, shadowboksoefeningen, skate-oefeningen en Russian twists. Ze sloten de dag af met een herstellende massage. 

Bokstraining

Halle onthulde dat ze al tien jaar lang fanatiek bokst. “Boksen wordt nog steeds beschouwd al een van de beste full-body workouts. Je traint elke spier en verbrandt veel calorieën en vet. Het vermindert stress drastisch, ontwikkelt oog-handcoördinatie en zorgt voor vertrouwen en discipline”, schrijft ze onder een Instagramfoto.  

Bron: Women’s Health | Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook