Cadeautip: Coco Chanel boek voor de kleintjes

Je kunt nu vast onderdompelen in het inspirerende verhaal van Gabrielle Bonheur Chanel.
Cadeautip: Coco Chanel boek voor de kleintjes

Leuk voor iedereen die Coco Chanel kent, en voor kleine nichtjes die nog veel moeten leren: een kinderboek over mode-icoon Coco Chanel. In de serie Van klein tot groots komen in januari ook andere vrouwelijke kopstukken uit de wereldgeschiedenis aan bod.

Coco Chanel 

Lees ook: Netflix komt met documentaire over Chanel

Elk boek in de collectie laat zien hoe een klein meisje met een grote droom opgroeide tot een sterke, invloedrijke vrouw met grootse ideeën. In januari komen de boeken over Audrey Hepburn en Anne Frank uit, en je kunt je nu dus vast onderdompelen in het inspirerende verhaal van Gabrielle Bonheur Chanel. 

Inspirerend verhaal

Prachtige illustraties en korte zinnetjes vertellen Chanels verhaal. Het boek beschrijft haar leven vanaf haar jeugd als weeskind. Ze bleek een genie te zijn met naald en draad en groeide uit tot internationaal modeontwerpster, die vrouwen verloste van hun korset en kleding maakte waarin ze zich vrij konden bewegen. Fantastisch voor kinderkamer en koffietafel. 

Koop het boek hier!

Beeld: Getty Images

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5def10fced72d', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });