Winnie Harlow onthult haar negatieve ervaring bij ANTM en Tyra Banks is verontwaardigd

“Ik begon eigenlijk pas met modellenwerk na America’s Next Top Model, de show heeft niets voor mijn carrière betekend."

Lees ook

De uitspraken van Winnie Harlow over reality-tv show America’s Next Top Model maken de tongen los, en vooral presentatrice Tyra Banks is verontwaardigd.

Harde uitspraak

Lees ook: Is Fashion Week verleden tijd? Zara komt op een heel andere manier aan inspiratie

Winnie Harlow, die in de modellenwereld opviel door haar huidziekte, neemt geen blad voor de mond en vertelt dat ze helemaal niets heeft gehad aan haar deelname aan America’s Next Top Model (ANTM). “Ik begon eigenlijk pas met modellenwerk na ANTM, de show heeft niets voor mijn carrière betekend. Ook de andere modellen zijn er niets mee opgeschoten”, vertelt ze aan Andy Cohen. “Ik dacht dat de show een mooi begin zou zijn voor mijn modellencarrière, maar het was meer een reality-tv-show. Als ik dat van tevoren wist, had ik me niet opgegeven.”

Verontwaardigde Tyra Banks

Harlow lag meteen onder vuur door haar commentaar op de populaire show. Vooral voormalig topmodel en presentatrice van ANTM Tyra Banks, was niet gediend van haar uitspraken. Banks liet weten dat zij Winnie heeft ontdekt op Instagram. “Ik hou van alle meiden die meededen aan de show. Ze hebben allemaal veel meegemaakt in hun leven en veel pijn gehad”, licht Banks toe. Hoewel ze het er niet mee eens is, laat ze weten dat ze Winnie’s mening respecteert.

Excuses

Heel het internet leek achter Banks te staan en daarom moest Harlow wel terugkomen op haar uitspraak. Harlow zegt dat ze het nooit ondankbaar heeft bedoeld en dat ze geen ruzie wilt met Tyra. Wel zegt ze dat ze meende wat ze zei, maar dat ze het anders had moeten verwoorden.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) op

Bron: Watch What Happens Live | Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook