Zien: deze kerstfoto van Melania Trump houdt de gemoederen flink bezig

Melania decoreert haar kerstboom en het internet snapt er niets van.

Lees ook

Het is weer die tijd van het jaar en ook de first lady maakt haar huis klaar voor kerst. Op Twitter verschijnen er foto’s van Melania Trump die haar kerstboom versiert, en één rare actie van haar blijft niet onopgemerkt…

Handschoenen

Lees ook: Melania Trump vindt zichzelf één van de meest gepeste personen ter wereld

Dit is het tweede jaar dat Melania het Witte Huis mag versieren. Dit jaar ging dat niet zo soepel als vorige kerst. In de kerstportretten was de first lady te zien terwijl ze het huis versierde. Al snel merkte haar volgers dat Melania bloedrode leren handschoenen droeg, alleen om kerstballen in de boom te hangen. Dit bracht haar heel wat verontwaardigde reacties met zich mee.

Spottende reacties

De een twijfelde of Melania een kerstboomallergie had, terwijl de ander haar bespottelijk vergeleek met voormalig Franse koningin Marie Antoinette. Maar, al snel bleek dat dit een traditie was waar meerdere Amerikanen aan meededen. Mensen uit Midden-Amerika lieten op Twitter weten dat zij dit ook deden en dat het niet aan Melania lag. 

Tekst gaat verder onder beeld-


 

Decoraties

Ondanks alle ophef over de handschoenen, zag het witte huis er spectaculair uit. Het thema van dit jaar is “American Treasures” en is bedacht door Melania zelf. In de zogeheten Blue Room staat een gigantisch hoge kerstboom van bijna zes meter, met blauwe versieringen erin. Maar de showstopper dit jaar is overduidelijk de Grand Foyer, waar 29 rode bomen naast elkaar staan, met 14.000 rode kerstversieringen erin.

Bron: Marie Claire US | Beeld: Twitter, Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook