Zien: Amber Heard draagt opvallend hoofddeksel op rode loper en fans weten niet wat ze ervan moeten vinden

Laat het promoten van de film Aquaman maar aan Amber Heard over.

Ondanks Aquaman pas over een maand uitkomt, is de cast al volop bezig met het promoten van de sciencefictionfilm. Vooral Amber Heard pakte uit en droeg een toepasselijk accessoire tijdens de viering van de film op Cineworld Leicester Square in Londen.

Badmuts

Lees ook: Amanda Bynes is terug en schittert in fotoshoot

De actrice speelt de rol van Mer, Aquaman’s vrouw. Ze betrad de rode loper in een prachtige Valentino-jurk. Het gewaad had een groene kleur met een aparte print en ze combineerde deze met een opvallende ketting. Alsof de outfit al niet oceanisch genoeg was, kroop Amber nóg meer in de huid van personage Mer door een bijpassende badmuts op te zetten.

Verdeelde meningen

De meningen waren verdeeld over Ambers gedurfde hoofddeksel. De één vond dat ze op een adembenemende synchroon zwemster uit de jaren ’50 leek, de ander vond dat de outfit meer iets weg had van een schildpad. Hoe dan ook, Amber zelf leek zich comfortabel te voelen en glimlachte van oor tot oor op de persfoto’s. In ieder geval was het een goede publiciteitsstunt voor de film, die we op 21 december kunnen bekijken.

Bron: Marie Claire US | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws