Babynieuws: Bibi Breijman bevallen!

Beschuit met muisjes!

Lees ook

Babynieuws: Bibi Breijman en vriendlief Waylon (Willem Bijkerk) zijn trotse ouders geworden! De vlogster is afgelopen zaterdag bevallen van een gezonde dochter. In april maakte de 27-jarige bekend dat ze zwanger was. 

Beschuit met muisjes

“Welkom op de wereld lieve Teddy, we houden van jou!”, deelt ze op Instagram. Ook papa Willem plaatst de eerste foto’s met de kleine. Wat een schatje!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Relatiegeschiedenis

Binnenkort zien we het stel dus achter de kinderwagen lopen. Dit is allemaal vrij snel gegaan, want in november 2017 werd pas bevestigd dat de twee een relatie hebben. Waylon en Bibi leerden elkaar kennen bij het programma It Takes Two, waar Waylon Bibi’s coach was. Uiteindelijk won het duo het programma. De 11 jaar oudere zanger viel als een blok voor de knappe brunette, die zelf bekend is van het programma Oh Oh Cherso. Ze maakten hun relatie bekend met een schattige Instagram foto van de twee, romantisch in een bootje op de Haagse grachten. Beide kwamen ze destijds pas net uit een relatie. Waylon en model Joëlle Witschge maakten niet lang daarvoor een einde aan hun relatie. Bibi liet destijds ook weten dat haar relatie van negen jaar voorbij is. 

Zoon Dylan

Teddy is het eerste kind van Bibi, maar Waylon heeft al een zoon uit een eerdere relatie. Op een van de foto’s die Waylon maandag op Instagram plaatste, is zoon Dylan te zien. In 2002 werd Waylon vader van Dylan, maar door de drugsverslaving van de zanger was de relatie met zijn zoon niet altijd goed. Ze hebben zelfs een aantal jaren geen contact gehad. Inmiddels is Dylan 16 jaar oud en is de relatie met zijn vader herstellende. 

Bron: Instagram l Beeld: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook