Hou je vast: één van onze lievelingspersonages zal overlijden in Sex and the City 3

Na jarenlang te hebben kunnen genieten van dit personage, krijgt diegene in de nieuwste SATC film een fatale hartaanval onder de douche.

Lees ook

Sex and the City is misschien wel de meest iconische serie van de jaren ’90 en ’00. We kregen geen genoeg van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte. Journalist James Andrew Miller verklapt dat er misschien een derde film zal worden uitgebracht met de oude vertrouwde cast. Helaas zullen we Mr. Big, de grote liefde van schrijfster Carrie Bradshaw, moeten missen. Hij komt vrij snel om het leven door een hartaanval onder de douche. 

Superieure film

Lees ook: De signature-jas van Carrie Bradshaw is back in style

Het verhaal zou gaan over de rouw van Carrie, na het verlies van Big. Hoe het eerste en tweede deel niet zouden tippen aan het niveau van de serie, zou de nieuwe film ‘superieur’ zijn. Sarah Jessica Parker, die de rol van Carrie speelde, verklapt dat de film perfect zou aansluiten op het #MeToo en #TimesUp tijdperk en geeft aan dat ze onwijs enthousiast is.

Samantha Jones

Maar de plannen werden al snel in de war geschopt door actrice Kim Cattrall, ook wel bekend als de extravagante Samantha Jones. Omdat het verhaal grotendeels over Carrie Bradshaw zou gaan, zag Kim het niet zitten om mee te doen. Sex and the City zou niet compleet zijn zonder de typische Samantha Jones. Hierom gaat de film hoogstwaarschijnlijk niet door. Jammer, maar nu hoeven we in ieder geval niet te treuren om het verlies van Big.

Bron: Vogue | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook