Zien: op deze bijzondere foto is Meghan Markle onherkenbaar

Na een paar keer goed kijken zul je zien dat dit toch echt onze geliefde duchess is…

Lees ook

Sinds ze haar debuut maakte als actrice, kennen we Meghan als een knappe vrouw met lange, steile lokken. Toen deze foto opdook, konden we eerst niet geloven dat dit écht de duchess is.

Enorme bos kroeshaar

Lees ook: Zien: bijzonder lief moment tussen prins Louis en prins Charles

Meghan heeft een prachtige bos haar van haar Afro-Amerikaanse moeder geërfd. Nog vóór haar acteercarrière begon, heeft ze haar krullen ingeruild voor steile lokken. In een interview vertelde ze dat ze al jarenlang een chemisch product gebruikt. Hiernaast gaat ze regelmatig naar haar haarstylist voor een keratinebehandeling. “Zo’n behandeling is geweldig voor mensen met hetzelfde haartype, zoals Meghan”, vertelt de persoonlijke haarstylist aan People. 

Schadelijk

Misschien dat we Meghan binnenkort weer met haar krullen zien. Huisarts dr. Sarah Jarvis vertelt namelijk dat de keratinebehandeling niet mag worden ondergaan door zwangere vrouwen. Er komen bepaalde stoffen vrij die je inademt of die geabsorbeerd worden door het haar, die slecht zijn voor de baby. “Als een zwangere vrouw dit vaak gebruikt, kan dat aangeboren afwijkingen veroorzaken”, vertelt Jarvis.

Wij zouden het niet erg vinden, aangezien het kroeshaar prachtig staat. Wie weet, misschien dat de toekomstige baby eenzelfde krullenbol zal worden als Meg!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Pregnancy Updates(@meghanmarklepregnant) op

Bron: The Sun | Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook