Dit ene onverwachte ding hebben queen Elizabeth en Michelle Obama gemeen

Het brak meteen het ijs en was het begin van een goede vriendschap.

Lees ook

Michelle Obama en queen Elizabeth zijn misschien wel twee van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, mochten ze elkaar gelijk. Ze hebben namelijk één ding gemeen en je zult niet verwachten wat.

Gedeelde struggle

Lees ook: Barack Obama werd ooit Disneyland uitgezet en dit is waarom

Beide vrouwen bezoeken continu formele bijeenkomsten. Tijdens de Groep van Twintig bijeenkomst in 2009, waar 19 landen en de EU bijeenkomen, deelde queen Elizabeth een erg herkenbare struggle met Michelle Obama. Waar wij misschien niet stil bij staan, is dat ze dagelijks hoge hakken aan moeten trekken om daar vervolgens de hele dag op rond te moeten lopen, wat niet echt comfortabel is. Elizabeth keek naar Michelle’s hoge Jimmy Choo’s en zei: “Die schoenen zijn zo oncomfortabel, vind je niet?” Michelle biechtte toen op dat haar voeten al heel de dag pijn deden. De queen schoot in de lach en stemde met haar in.   

Misstap 

Lees ook: Zien: koningin Máxima staat op de foto met haar jongere zelf

Na dit vriendschappelijke moment sloeg Michelle haar arm om de koningin heen, wat strikt tegen het royal protocol is. Tot iedereens verbazing ging Elizabeth er gewoon in mee en nu weten we hoe dat komt: de twee waren op slag bevriend.

Bron: Byrdie | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook