Zien: bijzonder lief moment tussen prins Louis en prins Charles

De kleine prins lijkt zijn opa nu al geweldig te vinden.

Lees ook

Gisteren publiceerde het koningshuis nieuwe foto’s van de Britse royal family. Op één foto zagen we een bijzonder lief moment tussen de kleine prins Louis en zijn opa. Charles barst in lachen uit wanneer Louis naar zijn neus grijpt en dit zorgt voor een geweldig plaatje.

Weinig tijd voor familie

Lees ook: Harry en Meghan hebben intiem onderonsje op nieuwe portretfoto’s

Hoewel Charles bekend staat als een workaholic die maar weinig tijd heeft voor zijn familie, lijkt hij zijn kleinzoon geweldig te vinden. Op meerdere foto’s zie je dat de twee het nu al goed met elkaar kunnen vinden. Deze foto, waarop je kunt zien dat Louis geen genoeg van hem krijgt en naar zijn gezicht grijpt, maakt een einde aan het gerucht dat Charles geen familieman zou zijn.

Royal kids

Charles mag dan wel een hekel hebben aan luiers verschonen, hij houdt ervan om met zijn kleinkinderen te spelen. “Mensen zien hem niet als iemand die met kinderen over de vloer zal rollen, maar niets is minder waar”, vertelt Camilla Parker Bowles. “Hij zal letterlijk op handen en knieën rondkruipen. Hij houdt echt van hen. Kleine Louis trekt wel vaker aan zijn haar en neus. Hij wordt er niet geïrriteerd of boos van, hij vindt het heerlijk.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Cambridges. (@thecambridgespage) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Cambridges. (@thecambridgespage) op

Bron: Daily Mail | Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook