Olcay Gulsen openhartig over moederschap

Enthousiast deelt de tv-ster haar toekomstplannen.

Lees ook

Na de lancering van haar nieuwe parfum, laat Olcay Gulsen weten wat haar volgende plannen zijn. Wat we kunnen verwachten? De RTL Boulevard-ster zou volgend jaar zomaar eens haar eerste baby kunnen verwelkomen.

Volgende stap

Lees ook: Olcay Gulsen openhartig over zware periode als Supertrash CEO

Na het faillissement van haar modelabel SuperTrash, richtte de 38-jarige Olcay zich op haar televisie carrière. Nu lanceert ze trots haar eigen parfum genaamd ‘Femme Power’ in samenwerking met Etos. Olcay vertelt dat ze nog meer grote plannen heeft voor de toekomst, ze wil namelijk dolgraag een baby. “Ik ben nu rustiger in mijn hoofd en loop niet meer te hard van stapel. Daarom sta ik zelfs open voor het moederschap, dat gaat hopelijk een volgende stap worden. Ik ben er denk ik wel klaar voor…”

Rammelende eierstokken

Lees ook: Olcay Gulsens moeder wilde haar laten aborteren

Nadat haar relatie met voetballer Edgar Davis op de klippen liep, ontmoette ze haar grote liefde, Frans Ghazi. Frans verschijnt niet vaak in de publiciteit, maar Olcay vertelt ons alle details over hun relatie. Frans heeft namelijk een zevenjarige zoon uit zijn vorige relatie, genaamd Dael. Olcay is dol op de jongen en ziet hem als haar eigen zoon. “Dael is absoluut mijn lievelingskind. We zijn samen vier handen op één buik. Hij is vaak bij ons waardoor ik me al behoorlijk moeder voel. Het heeft mijn verlangen om zelf een kind op de wereld te zetten alleen maar groter gemaakt”, vertelde Olcay eerder aan Story. “Ik ben 38, heb een mooie carrière gehad en wil niet over tien jaar spijt hebben nooit moeder te zijn geworden. Mijn kinderwens is geen vraag die ik lang onbeantwoord kan laten.”

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP Foto

Laatste nieuws

Zie ook