Eva Jinek bekent eigenaardige gewoonte tijdens talkshow

"Nou, ik ruik dus aan mijn gasten", biecht ze op.

Lees ook

Eva Jinek wordt door velen als ijskoningin bestempeld, maar in het boek Dan Neem Je Toch Gewoon Een Nieuwe, van Antoinnette Scheulderman laat ze zich van een heel andere kant zien. Zo vertelt ze uitvoerig over haar liefde voor katten die wel heel erg ver gaat én bekent ze de opmerkelijke gewoonte die ze heeft tijdens haar talkshow, Jinek.

Gewoonte

Lees ook: Eva Jinek openhartig over hoe het moederschap haar veranderd heeft

“Nou, ik ruik dus aan mijn gasten”, biecht ze op. “Niet in hun oksel of nek, maar in het voorbijgaan. Je moet ze eerst laten passeren, vervolgens komt de wind erachteraan en dán pas moet je inademen.” Ook laat ze weten dat van de mensen die ze goed kent, ze de geur meteen herkent.

Ambitieus 

Lees ook: Vrouwen worden steeds later zwanger en dat brengt gevolgen met zich mee

De presentatrice is al eventjes uit de running sinds de geboorte van haar zoontje Pax, die ze in september verwelkomde. Hoewel Eva dolgelukkig is met haar kleine spruit, kan ze toch niet wachten om zich weer op haar carrière te storten. Rustig aan doen? Dat is niet voor Eva weggelegd. De presentatrice zit vol ambitie en probeert een weg te zoeken om het moederschap te combineren met haar baan. Hoe het moederschap haar heeft veranderd? Daar lees je hier alles over.

Bron: Privé, Viva Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook