Internet in shock: populaire YouTuber vernielt peperdure designertas voor Halloweenkostuum

Ook bekende YouTubers pakten het groots aan, waaronder de spraakmakende beautygoeroe Jeffree Star.

Lees ook

Woensdagavond pakten celebs flink uit voor Halloween, want we zagen de meest bijzondere outfits voorbijkomen: de Kardashians als Victoria’s Secret Angels, Heidi Klum als Fiona uit Shrek, Chrissy Teigen als de Britse koningin Elizabeth II en Justin Timberlake en Jessica Biel als Lego-familie. Ook bekende YouTubers pakten het groots aan, waaronder de spraakmakende beautygoeroe Jeffree Star.

Kostuum

Lees ook: Met deze Halloweenlooks zie je er eng, maar tóch high fashion uit

Jeffree is in het dagelijkse leven al een imposante verschijning, dus voor Halloween werd geen uitzondering gemaakt. Hij tilde zijn kostuum naar een heel nieuw niveau en baarde opzien door een Louis Vuitton tas van, omgerekend, een slordige €800 te verwerken in zijn outfit. We weten niet zeker of we meer geschokt zijn door zijn creepy kostuum of het enorme prijskaartje dat aan deze look hangt. De make-upartist voorzag zichzelf van open wonden, maar het waren niet zomáár wonden; delen van de designertas werden erin verwerkt. Niet geheel onverwacht, ging het resultaat in een klap viral.

Storm van kritiek

Lees ook: Deze nieuwe nagellak-trends zorgen voor paniek

Hoewel sommigen de humor er wel van inzien, krijgt Jeffree ook een storm van kritiek over zich heen. “Wat is je punt? Mensen kunnen deze spullen niet eens betalen en jij doet net alsof het niks is!” en “Je vernielt een tas van bijna 1000 dollar, terwijl je dit bedrag ook had kunnen doneren of iets dergelijks. Ik twijfel opeens waarom ik mezelf op jouw account geabonneerd heb”, zijn slechts een greep uit de vele reacties. Jeffree zelf lijkt er niet echt rouwig om te zijn. “Als je boos op mij bent omdat ik dingen als een designertas (waar ik overigens zelf voor betaald heb) kapot maak, moet je jezelf eens afvragen wat echt belangrijk is in je leven. Probeer de humor ervan in te zien en geniet van onze losbandigheid”, aldus Jeffree. Bekijk hieronder de video.  

 

Bron: Grazia, PopSugar, Daily Mail, Beeld: YouTube, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook