Bij deze royal schoot Meghan Markle’s babynieuws in het verkeerde keelgat

Ze moest zelfs even een time-out nemen toen ze erachter kwam...

Lees ook

Afgelopen vrijdag trouwde prinses Eugenie met haar man Jack Brooksbank. Meghan Markle en prins Harry vonden dit de perfecte gelegenheid om hun babynieuws met de royal-family te delen. Hoewel iedereen enthousiast reageerde, schoot het nieuws bij de bruid in het verkeerde keelgat.

Onverwachte reactie

Lees ook: it is het beautyproduct waar Meghan Markle’s visagist bij zweert

De Daily Star meldde dat Eugenie bijna huilend vertrok, nadat het grote nieuws van de hertog en hertogin onder de aandacht kwam. Ze had het idee dat haar bruiloft overschaduwd werd door het nieuws. De Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online beweert dat Eugenie al last had van de kritiek op de kosten van de bruiloft. Toen ze hoorde van de baby-aankondiging werd ze boos en nam een momentje voor zichzelf.

Harry en Meghan beschuldigd

Lees ook: Dit ene fashion detail is je nooit opgevallen bij queen Elizabeth II

Binnen enkele minuten nadat het nieuws van Meghan en Harry op Twitter verscheen, plaatste de moeder van de bruid een reeks foto’s van haar dochters grote dag. Mensen zagen dit als een uithaal naar de hertog en hertogin. Ook fans beschuldigde het stel van het stelen van Eugenie’s spotlight.

Deze theorie werd echter snel ontkracht. Een koninklijke assistent vertelde Daily Mirror dat Harry en Meghan nooit Jack en Eugenie’s moment wilden stelen.

Bron: Daily Mirror/ Radar Online | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook