12x Marie Claire + Gouden Ana Dyla ketting t.w.v. €59

Duurzaam label Ana Dyla maakt sieraden van gerecycled zilver en goud.

Lees ook

Duurzaam label Ana Dyla maakt sieraden van gerecycled zilver en goud. Deze ketting t.w.v. € 149,95 is speciaal voor Marie Claire ontworpen. Bij een jaarabonnement op Marie Claire krijg je ‘m nu cadeau. Ga snel naar marieclaire.nl/cadeau

Over Ana Dyla

Ana Dyla is een duurzaam Nederlands sieradenlabel. De collectie bestaat uit luxe, handgemaakte sieraden van gerecycled zilver en 14-karaats goud. Ana Dyla maakt zich hard voor eerlijke werkomstandigheden en salarissen en draagt zorg voor goed onderwijs voor de kinderen van arbeiders.

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2018 en zolang de voorraad strekt (op is op). Je abonneert je ten minste voor de gegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Marie Claire kost in de winkel € 5,50. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en cookiebeleid van Pijper Media B.V. van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk op www.tijdschrift.nl/pijpermedia voor meer informatie over je digitale abonnement.

Laatste nieuws

Zie ook