De rol van Rachel uit Friends ging bijna naar iemand anders en je zult nooit geloven wie!

We hadden bijna een Jennifer-loze lievelingsserie gehad.

Lees ook

Als we aan de populaire tv-serie Friends denken, dan zien we allemaal Jennifer Aniston voor ons. Van begin tot eind speelde zij de rol van Rachel Green en we zouden ons niet anders kunnen voorstellen. Maar wat nou als we je vertellen dat de rol bijna naar iemand anders ging?

Te jong

Lees ook: Wedden dat jij dit gedeelte van de Friends-intro je hele leven fout zingt?

Dit zou gaan om de nu 44-jarige actrice Tiffani Thiessen. We kennen Tiffani onder andere van haar rol in Saved by the bell en White Collar. De actrice vertelde dit interessante feitje aan Nikki Glaser’s SiriusXM show. ‘’Wisten jullie al dat ze naar mij keken voor de rol, voordat Jennifer überhaupt auditie deed?’’ vraagt ze aan het publiek. Dat Tiffani de rol niet kreeg, lag aan haar leeftijd. Ze was twintig toen ze auditie deed voor de show en de rest van de cast was al wat ouder. Jennifer was 25 en paste dus beter in het plaatje.

Gewilde rol

Naast Tiffani deden nog veel meer actrices auditie voor Rachel’s rol. De 30 Rock-actrice Jane Krakowski en ook Elizabeth Berkley uit Saved By The Bell deden een mislukte poging. Gelukkig, want Friends is geen Friends zonder Jennifer!

Bron: Grazia | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook