Dit Gucci-badpak gaat viral, maar niet waarom je zou je denken

Zwemkleding komt voor in allerlei verschillende vormen en maten; van strapless tot halternek of een high-leg model.

Lees ook

Zwemkleding komt voor in allerlei verschillende vormen en maten; van strapless tot halternek of een high-leg model. Ze hebben allemaal één overeenkomst: je kunt er in zwemmen. Of toch niet? Gucci’s prioriteiten liggen duidelijk anders qua badmode

No go zone

Lees ook: Als je dit jaar investeert in een tas, laat het dan deze zijn

Een badpak van Gucci dat wordt verkocht voor 400 euro is niet bestemd om een aantal baantjes in te trekken. Op de webshop Net-a-Porter staat onder het badpak een duidelijke beschrijving: “Om het beste uit dit artikel te halen, raden wij aan dit item niet te dragen tijdens het zwemmen.” Daarnaast mag het badpak niet in aanraking komen met zonnebrand. Dus ‘gewoon’ een beetje de show stelen op het strand wordt ook moeilijk als het zonnetje schijnt.

Trendy

Lees ook: Kim Kardashian gespot in pikant Gucci item, internet start massale zoektocht

Een verbaasde Twitteraar schreef op het sociale medium: “Ik zweer het je, Gucci neemt ons in de maling met een badpak van 400 euro waarbij er in de beschrijving letterlijk staat dat je er niet mee kunt zwemmen.” Dat was het startsein voor anderen om ook massaal te reageren. “Wacht even, verwacht jij soms dat mensen gaan zwemmen in een badpak?” reageert iemand grappend.

Laten we het van de positieve kant bekijken: het goede nieuws is dat een badpak steeds vaker als kledingstuk wordt gedragen. Dus ook in combinatie met een jeans en stoere sneakers is-ie helemaal on trend. 

Bron: Grazia | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook