Eva Jinek besluit te stoppen

Het is de presentatrice allemaal teveel geworden.

Lees ook

Het wordt de zwangere Eva Jinek teveel en daardoor besluit de presentatrice noodgedwongen eerder te stoppen met haar talkshow. 

Verlof

De blondine laat dit weten via een Instagrampost: “Lieve mensen, met Bill Clinton als toetje was dit voorlopig mijn laatste uitzending, want ik ga met zwangerschapsverlof! Voor wie het nog niet wist: ik krijg binnenkort een baby en het werd teveel om avond aan avond mijn late night talkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen. Maar weet dat mijn trappelende baby en ik samen hebben genoten van alle uitzendingen, en vooral van alle gasten. Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek.” Wij wensen Eva veel succes en geluk toe!

Slappe lach

Ook bedankt ze haar team “Kusjes voor Team Jinek. Mijn collega’s hebben mij zo liefdevol gesteund tijdens mijn zwangerschap – ook toen ik voor de 16de keer in één week de slappe lach kreeg – ik kan me geen betere mensen om me heen wensen. Tot januari!” 

 Bron: Beau Monde | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook