Demi Lovato: ‘Ik vecht al jaren tegen mijn demonen’

De zangeres zou een overdosis heroïne tot zich hebben genomen.

Lees ook

Zangeres Demi Lovato is dinsdagavond met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De zangeres zou een overdosis heroïne tot zich hebben genomen, meldt TMZ. Een woordvoerder van Lovato laat vandaag weten dat ‘sommige informatie die wordt verspreid incorrect is’. Om welke informatie het gaat, wordt niet vermeld. Wel is duidelijk dat het beter met de popster gaat: “Demi is wakker en met haar familie, die iedereen wil bedanken voor de liefde, gebeden en steun.” Tot slot vraagt de woordvoerder om privacy voor Lovato en haar naasten. 

Stabiel

Volgens bronnen dichtbij Lovato komt haar ziekenhuisopname niet uit de lucht vallen. Meerdere bronnen hebben aan Entertainment Tonight laten weten dat ze zich de laatste tijd distantieerde van hen en ‘de verkeerde mensen opzocht’. Hoewel de toestand van de zangeres inmiddels stabiel zou zijn, is er volgens de bronnen nog heel wat werk aan de winkel voor haar om weer gezond te worden. “Ze zit echt niet goed in haar vel. Demi ging veelvuldig uit tot diep in de nacht, zag er slecht uit. We dachten eerst dat het kwam door slaapgebrek of een slecht dieet, maar het was veel erger dan dat.”

Demonen

“Demi vecht al jaren tegen haar demonen. Dat ging heel lang goed, maar ergens onderweg dreef ze de personen die echt om haar geven weg. Het werd een ongezonde situatie, waarin sommige professionele contacten ook niet meer met haar wilden werken,” aldus een bron. “Ze wist zelf ook wel dat het niet goed met haar ging, maar gaf haar werk daarvan de schuld.”

Afkickkliniek

Lovato heeft in het verleden al vaker drugsproblemen gehad. Op haar negentiende liet ze zich al opnemen in een afkickkliniek. Vorig jaar vertelde ze vol trots dat ze al jaren volledig nuchter is. Vorige maand bracht ze echter nog een nieuw nummer uit met de titel Sober. In het liedje meldt Demi dat ze na zes jaar zonder alcohol en drugs nu geen geheelonthouder meer is. 

Wilmer

Haar ex-vriend Wilmer Valderrama, waar ze ruim zes jaar mee samen was, is volgens vrienden ‘kapot van het nieuws’, meldt US Magazine. “Hij is er kapot van en houdt nog altijd van haar. Door hun drukke werkschema’s lukte het hen niet hun relatie in stand te houden. Wilmer had geen idee dat ze het zo moeilijk had de laatste tijd. Hij hoopt dat ze snel beter,” aldus een bron tegenover het blad.

Bron: BuzzE, RTL, NOS | Beeld: Getty, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook