Moet je zien: Hailey Baldwin draagt 4 trends in 1 outfit

Het is een kunst.

Lees ook

Hoewel Hailey Baldwin (21) nu vooral in het nieuws komt als ‘de verloofde van’ zanger Justin Bieber (24), moeten we zeker haar gevoel voor stijl niet vergeten. Met famous friends als Kylie en Kendall Jenner staat het model constant in de spotlights en weet ze zeker hoe ze zich moet kleden. Wij spotten Hailey op straat met liefje Justin terwijl ze niet één, maar zelfs vier trends draagt. In één outfit! Het is een kunst.

De trends

Welke trends Hailey (gehuld in Versace) draagt? Hier komen ze. Ten eerste draagt ze denim on denimwat hotter is dan ooit. De jacket en de broek matchen perfect: bijpassende kledingstukken (co-ords) zijn dit seizoen opnieuw uitgevonden. Deze tweede trend is zeker easy in de ochtend omdat het weinig tot geen styling vereist. Ideaal. Op de items is het Versace-logo all over the place, wat ons tot de derde trend brengt. Designers drukken maar al te graag hun logo in herhaling op stof. Drukwerk als deze is op het moment veelal te zien bij Versace tot Fendi en ook Balenciaga speelt in op de trend. Tot slot klopt haar outfit qua kleuren precies: blauw op blauw, wit op wit, wat ook wel Ton sur Ton wordt genoemd. Kijk de kunst af bij La Baldwin. 

Verloofd

Hailey is naar verluidt sinds afgelopen weekend met Justin Bieber verloofd. Ze hadden van december 2015 tot januari 2016 kort gedatet, al snel volgde een break-up. Sinds afgelopen mei zijn ze weer een koppel, nadat Justin en Selena Gomez het na een knipperlichtrelatie definitief opgaven.

Lees ook: Adut Akech schrijft geschiedenis tijdens Chanel show

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook