Tweeling George en Amal Clooney maken zeldzame verschijning

Cuteness overload!

Tweeling George en Amal Clooney maken zeldzame verschijning

George (57) en Amal Clooney (40) doen er alles aan om hun tweeling, Alexander en Ella (1), uit de spotlights te houden. Onlangs is het koppel toch met hun baby’s gespot en wat zijn de kinderen ontzettend schattig!

Liefde voor kinderen

Dat de Clooneys dol zijn op kinderen, is zeker te merken. Het paar heeft een enorm bedrag van 100.000 dollar gedoneerd aan Young Centre for Immigrant Children’s Rights, een stichting die opkomt voor kinderrechten van immigranten. Na hevige kritiek op Donald Trump’s ‘zerotolerance politiek’ brengen de Clooneys een gezamenlijk statement naar buiten. "Op een bepaald moment in de toekomst zullen onze kinderen ons vragen: 'Is het waar, heeft ons land echt baby's van hun ouders ontnomen en in detentiecentra geplaatst?'. En als we 'Ja' antwoorden, vragen ze ons wat we er aan hebben gedaan. Wat we zeiden. Welk standpunt wij innamen."  

Baby 3?

Amal werd eerder deze maand op de gevoelige plaat vastgelegd in een jurk met een heel opvallende print. Sommigen meenden ook een beginnende babybuik te zien bij de moeder van twee. Daar lees je hier alles over. 

 

Een bericht gedeeld door Bitter (@bitterdergi) op

Lees ook: Om deze reden droeg Amal Clooney als enige vrouwelijke celeb een broek tijdens Met Gala

Bron: Mirror l Beeld: Getty Images