Vergeet de ugly dad sneaker, de ugly sleehak van DSquared² blijkt een hit

Je gelooft je ogen niet.

Lees ook

DSquared² heeft heel wat emoties los gemaakt bij mensen na hun show tijdens Milan’s Men Fashion Week. Het Canadese duo debuteerde namelijk de zomervariant op de zogenoemde ugly dad sneaker.

Wedge 

Wie het modenieuws de afgelopen tijd heeft gevolgd, weet dat de gehate stappers à la de Balenciaga Triple S en Chanel Archlight een veel geziene trend is. Ook DSquared² doet mee met de trend, al gaan zij zelfs nog een stapje verder. Maak kennis met de dad sneaker 2.0: the wedge. Dit pareltje is een hybride van alle (schoenen)trends die we de afgelopen tijd voorbij zagen komen.

Aanschouw de chunky sneaker, de veiligheidsriem, colorblocking en a touch of PVC in één. De schoen werd geïntroduceerd tijdens Milan’s Men Fashion Week en ging niet veel later viral op social media. Daar leek iedereen bijzonder perplex te staan van het design en noemen boze tongen de schoen zelfs de lelijkste schoen van het jaar. Al zijn er ook velen die niet kunnen wachten om ‘m te bemachtigen. Bekijk de schoen hieronder, love it or leave it: wat vind jij? 

Dit is ‘m:

Natuurlijk vond iedereen er wat van:

Lees ook: De enige schoenen die je dit seizoen nodig hebt, volgens fashionexperts

Bron: Who What Wear, Insider | Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook