Ook deze acteurs shockeerden de wereld met hun extreme make-overs voor een filmrol

Niet alleen Johnny Depp veranderde zijn uiterlijk drastisch voor een rol.

Lees ook

Begin deze week doken er foto’s op van Johnny Depp (54), waarop de ooit zo knappe acteur ernstig vermagerd oogde. Fans, inclusief wij, schrokken na het zien van deze beelden. Al snel kwam er een verklaring voor zijn nieuwe verschijning: het zou alles te maken hebben met zijn nieuwe rol in de film Richard Says Goodbye. Of dat ook waar is, is nog maar de vraag. Het moge duidelijk zijn dat niet alleen Johnny veel over heeft voor een filmrol. Wij hebben een paar acteurs op een rijtje gezet die drastische make-overs aangingen.

1. Chris Pratt – Guardians Of The Galaxy

Chris, die vooral bekend stond om zijn rol van Andy Dwyer in de sitcom ‘Parks and Recreation’, woog bijna 130 kilo toen hij auditie deed voor de Marvel-film. 

 

Een bericht dat is gedeeld door @lucy_posion op

2. Jonah Hill –  Jump Street

Jonah’s gewicht staat bekend om het feit dat het vaak schommelt. Voor zijn rol als politieagent in de komedie 21 Jump Street verloor hij wat kilo’s. Wereld van verschil!

Jonah in 2008

 

Jonah in 2012

 

3. Matthew McConaughey – Dallas Buyers Club

Iedereen schrok van Matthew’s vermagerde look in 2013. Hij verloor bijna 20 kilo voor zijn rol als AIDS-patiënt Ron Woodrof. Bye bye, sixpack…

Matthew in 2012

 

 

4. Natalie Portman – Black Swan 

Natalie verloor 10 kilo voor de rol, at niet meer dan wortels en amandelen en trainde acht uur per dag als ballerina. Het leverde haar wel een Oscar op.

Natalie in 2008

 

Natalie in 2010 voor Black Swan


5. Charlize Theron – Monster

De actrice kwam voor haar rol als serial killer maar liefst 15 kilo aan en ze schoor haar wenkbrauwen af. Resultaat: een onherkenbare Charlize. Haar dieet bestond onder andere uit veel donuts en chips.

Charlize in 2016

 

Charlize in Monster

 

6. Christian Bale – The Machinist

In The Machinist (2004) speelde Christian Bale de rol van Trevor Reznik, een machinist met ernstige slapeloosheid. Het gebrek aan slaap leidde tot ernstig gewichtsverlies, waardoor Reznik extreem dun werd. Om deze 30 kilo te verliezen, volgde de acteur natuurlijk een dieet: bijna vier maanden at hij slechts één blikje tonijn en één appel per dag. 

Christian in 2004

 

Christian een jaar later tijdens het filmen van Batman

 

7. Jared Leto – Chapter 27

Deze transformatie vinden wij één van de extreemste. Jared kwam kilo’s aan voor zijn rol in Chapter 27 als moordernaar van John Lennon. Wauw, onherkenbaar gewoon!

Beeld: Boredpanda

8. Chris Hemsworth – In The Heart of The Sea

De acteur verloor ongeveer 10 kilo en het eerste wat wij dachten was: “Is dat Chris Hemsworth?!”

9. 50 Cent – All Things Fall Apart

De rapper speelde een footballspeler die aan kanker leed. Hij verloor bijna 30 kilo voor deze rol. Respect!

Beeld: Closermag

 
Lees ook: Zien: shocking foto’s ernstig vermagerde Johnny Depp

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook