Dit zou de reden zijn van Johnny Depp’s ernstige vermagering

Of het ook juist is, is nog maar de vraag.

Lees ook

Gisteren schreven wij over opgedoken foto’s waarop Johnny Depp (54) ernstig vermagerd oogde. Fans, inclusief wij, schrokken na het zien van paparazzi- en fanfoto’s van de acteur. Velen vroegen zich af of hij misschien niet ernstig ziek zou zijn. Reacties als: “Ik vind dat mijn held er ziek uitziet” en “F * ck me, is dat Johnny Depp?”, slingerden het internet over. Fans zijn geen echte fans als ze geen research doen, en als snel kwam er een verklaring naar boven. Maar of dat ook echt juist is, is nog maar de vraag.

Richard Says Goodbye

Dit jaar komt er een nieuwe film met Johnny in de hoofdrol uit, Richard Says Goodbye. In deze film speelt hij een terminaal zieke man. Op filmdatabase IMDB staat het volgende: “Een universiteitsprofessor leeft zijn leven roekeloos na de diagnose van een terminale ziekte.” Dit kan dus de verklaring zijn voor Johnny’s magere verschijning.

Twijfels

Toch zijn er twijfels. Er is weinig bekend over de film, maar het is onzeker of deze verklaring wel degelijk rekening houdt met het gewichtsverlies en uiterlijk van Johnny. Volgens Coming Soon begon de acteur in juli 2017 met het filmen van Richard Says Goodbye en dat is inmiddels voltooid. Verder is het onwaarschijnlijk dat bepaalde scènes van de film opnieuw worden opgenomen, aangezien de film wordt geproduceerd door een onafhankelijk filmproductiebedrijf. Omdat het een relatief kleine productie is – met een beperkt budget – is de kans heel klein dat Johnny nog steeds betrokken is bij het filmen. Hoe dan ook, wij hopen dat Johnny zich goed voelt. Bekijk hieronder een beeld van Johnny in Richard Says Goodbye en een fanfoto met de acteur enkele dagen geleden. 

Lees ook: Zien: shocking foto’s ernstig vermagerde Johnny Depp

Bron: UNILAD l Beeld: Getty Images 

Laatste nieuws

Zie ook