Mary-Kate en Ashley Olsen maken zeldzame verschijning

Wat zijn ze veranderd.

Het Brooklyn Museum in New York werd maandag omgetoverd tot een waar mode-imperium, want de Council of Fashion Designers of America, ook wel de CFDA Fashion Awards genoemd, werden uitgereikt. Deze avond werd het beste van de Amerikaanse mode geëerd. Het komt dan ook niet als verrassing dat actresses-turned-designers Mary-Kate en Ashley Olsen (31) zich onder de genodigden bevonden. De twee verschenen ten tonele in volledig zwarte ensembles van, hoe kan het ook anders, hun modelabel The Row.

Olsen Twins

Het modebewuste tweetal ging die avond niet met lege handen naar huis; ze werden benoemd tot Accessory Designer of the Year. Saillant detail: de Olsen Twins waren in 2009 de jongste ontwerpers ooit die zijn opgenomen in het CFDA. In 2017 werden ze genomineerd voor Womenswear Designer of the Year, maar grepen ze net mis. In 2012 en 2015 wonnen ze deze prestigieuze prijs wel. Behoorlijk indrukwekkende prestaties van de twee, die het exclusieve label pas in 2006 opzette.

Transformatie

Behalve dat Mary-Kate en Ashley hun opwachting maken tijdens awardshows, blijft verder behoorlijk stil rondom de tweeling. Al houdt hun nieuwe verschijning de Amerikaanse media flink bezig. Spraakmakend zijn de vrouwen zeker, al is het niet altijd in de positieve zin van het woord. Want hoewel we ze ooit niet uit elkaar konden houden, lijken de twee vandaag de dag niets meer op elkaar. Het resultaat van overmatige plastische chirurgie, vertelt Dr. Anthony Youn aan Radar Online.

We blikken daarom terug op het iconische duo door de jaren heen. Kijk mee.

Toen en nu


2000 – 2018

Door de jaren heen


Beeld: Getty

Laatste nieuws