Meghan Markle’s moeder geeft exclusief interview over dochter aan Oprah Winfrey

Gaat dit juicy worden?

Lees ook

Meghan Markle’s moeder gaat zitten voor een interview met niemand minder dan Oprah Winfrey. Hoewel de stiefzus- en broer van de aanstaande bruid de afgelopen weken volop in de media aanwezig waren, lijkt het erop dat haar moeder Doria Ragland zich voorbereidt om voor het eerst publiekelijk over haar dochter te praten. Dit nieuws komt naar buiten nadat Buckingham Palace heeft bevestigd dat beide ouders van Meghan aanwezig zullen zijn op haar bruiloft. Eerder beweerde Meghan’s stiefbroer dat haar vader Thomas Markle niet was uitgenodigd. 

Prins Harry’s perssecretaris bevestigde op 4 mei dat “Prins Harry en Mevr. Markle er zeer naar uitkijken om de ouders van Mevr. Markle te verwelkomen in Windsor voor de bruiloft.”

Racisme
Volgens The Mirror ontmoette Doria afgelopen week Oprah bij haar thuis in Californië, waar ze ideeën zouden uitwisselen voor het interview. “Oprah en Doria hebben lang met elkaar gesproken. Het belangrijkste onderwerp waarover ze spraken, was ras en hoe slecht sommige mensen op Meghan en Harry als koppel hadden gereageerd. Het is een kwestie die dicht bij zowel Doria als Oprah ligt, omdat zij beiden racisme hebben meegemaakt”, zo vertelt een bron.

Interview
Voordat het interview mag plaatsvinden, moet het groen licht krijgen van Buckingham Palace. Het is nog niet duidelijk wanneer het interview uitgezonden zal worden, maar we vermoeden dat het niet eerder zal zijn voordat Meghan en prins Harry op 19 mei “Ik wil” zeggen. Als zij elkaar het ja-woord hebben gegeven, zullen zij het eerste gemengde raspaar van de Britse koninklijke familie zijn. Baanbrekend kan het zeker worden genoemd! Bekijk hieronder een foto van Meghan met haar moeder.

Lees ook: Biografie Meghan Markle: “Ze is eerder koningin geweest”

Bron: Marie Claire AU l Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook