15 celebrities die geen seks hadden voor huwelijk

Had jij deze bekendheden verwacht?

Lees ook

Je zal misschien denken dat bekendheden heel veel seks hebben door hun steamy on-screen scènes of sexy songteksten, maar niets is minder waar. Seks blijft natuurlijk een intiem, persoonlijk moment tussen twee mensen en seks voor of na het huwelijk is een afweging die je zelf moet maken. Veel bekendheden praten openlijk over hun reden om zich te onthouden tot hun huwelijk en geven hier allemaal diverse redenen voor. Geloofsovertuiging, wachten tot de juiste persoon.. Deze vijftien celebrities kozen ervoor om geen seks te hebben voor hun huwelijk.

1/ Ciara en Russel Wilson
Slechts een paar maanden in hun relatie beloofden zangeres Ciara en NFL-ster Russell Wilson aan elkaar dat ze geen seks zouden hebben tot de dag dat ze getrouwd waren – en dat was op 6 juli 2016. “Ik geloof echt dat wanneer je je op een vriendschap concentreert, je de mogelijkheid hebt om een sterke basis voor een relatie te bouwen – en als je eenmaal weet dat je echt geweldige vrienden bent dan geeft het de toon aan”, zei Ciara in een interview.

2/ Jessica Simpson
Jessica Simpson heeft de beste boodschap voor mensen die denken aan wachten tot het huwelijk: “Maagdelijkheid kan cool en sexy zijn”, zei ze in een interview met People in 2000. Simpson is nooit verlegen geweest over haar reden om tot het huwelijk te onthouden. “Mijn maagdelijkheid is iets waar ik sterk in sta,” zei ze. Haar toenmalige vriend, nu ex-man, Nick Lachey stemde toe en gaf toe: “Het is niet altijd gemakkelijk. Maar ik respecteer het wel.”


3/ Adriana Lima

De Victoria’s Secret Angel vertelde in 2006 aan GQ magazine waarom ze wachtte. “Seks is voor na het huwelijk.  Mijn vriendjes moeten respecteren dat dit mijn keuze is.” Op dat moment was ze aan het daten met NBA-ster Marko Jarić, met wie ze in 2009 trouwde. Helaas zijn de twee nu gescheiden.

4/ Jordin Sparks
Jordin Sparks – die nu zwanger is van haar eerste kind met echtgenoot Dana Isaiah – pleegde een gelofte om in onthouding te blijven tot het huwelijk. De zangeres groeide op in een zeer streng christelijk huishouden en droeg zelfs een kuisheidsring om haar inzet te vertegenwoordigen. “Ik wil geen stukjes van mijn ziel weggeven aan heel veel verschillende jongens – ik wil mezelf helemaal aan de juiste man geven op de juiste avond”, zei ze in een interview. “En de juiste nacht is mijn bruiloft.”


5/ Julianne Hough
In een interview over het wachten op die speciale persoon, zei ze: “Ik denk dat [de keuze] om seks voor het huwelijk te hebben, een individuele is, maar als je slechts met één persoon samen bent, is het maar voor één goede reden en [wachten om seks te hebben] die relatie zal versterken. Ik probeer hier niet de gevolgen te preken, maar ik denk dat als je nee zegt, het een betere beslissing zal zijn. “

6/ Kevin Jonas
Kevin Jonas droeg een kuisheidsring als symbool voor zijn toewijding om maagd te blijven totdat hij zei: “Ja, ik wil.” Hij trouwde in 2009 met Danielle Deleasa na een relatie van twee jaar. “Ik had de dag nadat we verloofd waren meteen met haar kunnen trouwen”, grapte Jonas met mensen. 

7/ Miranda Kerr en Evan Spiegel
Snapchat-oprichter Evan en model Miranda onthulden dat ze zouden wachten tot ze seks zouden hebben tot na hun huwelijk – dat was in mei 2017. Aan The London Times vertelde Miranda over haar seksleven: “Niet tot we getrouwd zijn. Evan is heel traditioneel, we kunnen niet … ik bedoel dat we gewoon … wachten.” Kort nadat ze getrouwd waren, kondigde Miranda aan dat ze zwanger was. Samen met Orlando Bloom heeft ze een zoon, Flynn, maar het is onduidelijk of Evan maagd bleef tot zijn huwelijk met Miranda.

8/ Mariah Carey en Nick Cannon
Omdat ze een vergelijkbare geloofsovertuiging deelden, stelde Mariah Carey voor dat zij en Nick Cannon zich onthielden van seks tot ze getrouwd waren. “We hebben allebei dezelfde overtuigingen, en ik dacht gewoon dat het zo veel specialer zou zijn als we zouden wachten tot we getrouwd waren”, vertelde ze aan Daily Mirror in een interview in 2008, eraan toevoegend dat het voor haar bijzonder was en nog steeds is.

9/ Carrie Underwood
In 2007 vertelde de American Idol-winnares dat ze zou wachten tot haar huwelijksnacht om zelfs maar aan het idee van seks te denken. Een jaar later ontmoette ze haar huidige echtgenoot Mike Fisher, met wie ze in juli 2010 trouwde.


10/ Hilary Duff
“Het is moeilijker om een vriendje te hebben die ouder is omdat mensen er gewoon van uitgaan. Maar [maagdelijkheid] is absoluut iets dat ik leuk vind aan mezelf. Het betekent niet dat ik niet aan seks heb gedacht, omdat iedereen die ik ken het heeft gehad en je wil er bij horen,” vertelde ze aan Elle in 2006. “Maar als ze erover praten klinkt het niet speciaal, zoals je je zou voorstellen. Het lijkt gewoon alsof iedereen met elkaar heeft geslapen – weet je wat ik bedoel?”


11/ Selena Gomez
Toen ze 13 jaar oud was, vroeg Selena Gomez haar vader om haar een kuisheidsring te geven. Ze beloofde dat ze zou wachten om seks te hebben tot na haar huwelijk. Toen Selena echter met Justin Bieber begon te daten, ging de ring af en kreeg ze veel kritiek van fans omdat ze haar belofte niet had nagekomen. “Ik schaam me niet om te zeggen dat ik een kuisheidsring had… Ik vind het ook niet beschamend om te zeggen dat de ring is afgedaan,” zei Selena in een interview met UK’s Sunday Times. “Ik respecteer wat het vertegenwoordigd, maar het is niet voor iedereen weggelegd.”

12/ Tina Fey
De komische actrice onthulde onlangs aan David Letterman dat ze haar maagdelijkheid pas op 24-jarige leeftijd verloor na haar huwelijk met Jeff Richmond. De presentator las een paar namen op van beroemdheden die vóór het huwelijk geen seks hadden gehad, en toen hij haar naam naar boven bracht, zei ze: “Ik kon het niet weggeven. Dat is gewoon goed, christelijke waarden, of, huiselijk zijn. “

 

13/ Lisa Kudrow
De Friends-ster zwoer seks af totdat ze in 1995 met haar man, Michael Stern, was getrouwd. In een interview legde ze uit: “Ik weet niet of je me zou typeren als gespannen, maar ik begrijp wat het is om bang te zijn voor seks – van je seksualiteit.”

14/ Brooke Shields
Brooke Shields vertelt dat onzekerheid over haar lichaam de reden was dat ze tot haar 22e geen seks had. Uiteindelijk was haar eerste keer met haar voormalige vriend, Dean Cain, toen ze een aantal jaar aan het daten waren. Ze dacht dat ze met hem zou trouwen, maar ze gingen uiteindelijk uit elkaar.


15/ Sarah Drew
Sarah Drew zou zich gemakkelijk kunnen vergelijken met haar Grey’s Anatomy-personage, de vrome christen die zich onthoudt van het huwelijk voorafgaand aan het huwelijk. “Voor April was het eerste wat onthuld werd dat ze maagd was”, legde Sarah in een interview uit. “Ik wachtte tot ik getrouwd was om seks te hebben, dus ik begreep de beweegredenen van April. De schrijvers dachten dat het een heel cool en interessant verhaal zou zijn om te vertellen dat niet al te vaak wordt gezien.”

Lees ook: Hier zijn mensen het bangst voor tijdens seks

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images 

Laatste nieuws

Zie ook