Positief nieuws voor vrouwen met welgevormde billen

Volgens onderzoek ben jij slimmer en gezonder.

Lees ook

Dames met welgevormde billen opgelet! Voel jij je soms een Kim Kardashian, Beyoncé of Jennifer Lopez? Dan herken je het volgende vast wel. Het vinden van de juiste broek is een hel. Een broek waarbij de broekspijpen niet te lang zijn en over je billen past is een wonder. Wens jij wel eens dat je een kleinere derrière had? Ten eerste; niet twijfelen want de peach emoji is populairder dan ooit en ten tweede; love your curves. Wij hebben een positief nieuwtje waarbij big booty ladies zich gelukkig mogen prijzen. 

Slimmer en gezonder
Een onderzoek van de Universiteit van Oxford onthuld dat vrouwen met grotere billen over het algemeen slimmer en gezonder zijn. Het onderzoek werd afgenomen onder 16.000 vrouwen. Misschien heeft je achterste je wel eens onzeker gemaakt, maar onthoud dat je hierdoor niet alleen intelligenter maar ook beter resistent bent tegen chronische ziektes. Je billen hebben alleen maar voordelen dus!

Zelfbescherming
Onderzoeker professor Konstantinos Manolopoulous vertelt: “Het idee dat lichaamsvetverdeling belangrijk is voor je gezondheid is al enige tijd bekend, maar het is pas zeer recentelijk aangetoond dat dijvet en een grote heupomtrek de gezondheid bevorderen. Lichaamsvet op lagere delen van je lichaam is zelfbeschermend.” In het onderzoek wordt wel vermeld dat de resultaten vooral gelden voor vrouwen met een (lichte) vorm van obesitas. 

Hart- en vaatziekten
In de studie wordt ook beweerd dat vrouwen met dikkere billen de neiging hebben om lagere niveaus van cholesterol en glucose te hebben, evenals hogere niveaus van omega 3-vetten. Donopectina, een hormoon met ontstekingsremmende voordelen, is ook een voorstander van mensen met een aanwezig zitvlak. En om het verhaal af te sluiten: vetweefsel rondom je billen voorkomt hart- en vaatziekten.

Lees ook: Vitamine C rechtstreeks op je huid smeren, het is een ding en dit is waarom

Beeld: Nine Ijff

Laatste nieuws

Zie ook