Jenna Dewan breekt stilte over geruchten Channing’s drankprobleem

Het is dus toch waar!

Lees ook

Deze week kwam het schokkende nieuws naar buiten: Channing Tatum (37) en zijn vrouw Jenna Dewan-Tatum (37) gaan na negen jaar scheiden. Dit is de echte reden achter de breuk. 

Volgens verschillende bronnen werd een drankprobleem en het overmatige flirten het probleem van hun relatie. Na meerdere malen te zwijgen grijpt Jenna nu toch in en verbreekt de stilte rond deze heftige roddels. “Ik ben blij te bevestigen dat geen een van deze geruchten echt zijn”, vertelde Jenna aan Daily Mail

Geen tijd
Hoewel de twee via social media wel bekend maakten dat ze gaan scheiden, wisten we nog niet waarom. Tot nu. Een bekende van de twee vertelde aan de New York Post dat het stel uit elkaar is omdat ze bijna geen tijd meer hadden voor elkaar, voornamelijk vanwege de enorme werkdruk. “Channing heeft de laatste tijd non-stop gewerkt, er komen alleen al in 2018 vier films uit waarin hij te zien is. Het is dan ook moeilijk om een huwelijk te laten werken, zeker als je ook nog eens een jong kind hebt.” Daarnaast is ook Jenna ontzettend druk met de voorbereidingen voor de film Berlin I Love You.  

Als vrienden scheiden
Channing en Jenna plaatsten beiden op hun Instagram-account het bericht van de scheiding. Zij beginnen de boodschap met het bericht dat het voor hun vreemd aanvoelt om dit soort dingen met de wereld te delen, maar het eenmaal onderdeel is van het beroemd zijn. Daarna vervolgen ze dat ze als vrienden uit elkaar gaan. Ze zullen altijd van elkaar blijven houden, maar moeten nu verschillende paden gaan bewandelen.

Lees ook: Blake Lively woedend over foto’s dochtertje

Bron: Grazia | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook