Zien: dit Hollywood viertal gaat vaker samen op dubbel dates

Zo supporten ze elkaar ook tijdens premières!

Lees ook

Na het nieuws dat Channing Tatum en Jenna Dewan gaan scheiden, verschenen er ook berichten dat het het huwelijk tussen Blake Lively en Ryan Reynolds niet lekker liep. Om het tegengestelde te bewijzen ging het stel op een dubbel date met hun ‘besties’ Emily Blunt en John Krasinski. Emily en John vierden de première van hun nieuwe film A Quiet Place in New York. Natuurlijk konden hun goede vrienden Blake en Ryan niet ontbreken. 

Emily (in Oscar de la Renta) en John tijdens de première van A Quiet Place op 2 april 2018

 

Blake (in Chanel) en Ryan tijdens de première van A Quiet Place op 2 april 2018


Geruchten
Afgelopen weekend reageerde Ryan op de geruchten dat zijn huwelijk met Blake in de problemen zou zijn. Een ‘insider’ had gezegd: “De afgelopen paar jaar heeft Ryan buiten de stad gewerkt terwijl Blake thuis bij de kinderen blijft. De afstand tussen hen heeft zijn tol geëist.” De roddelsite IB Times zei dat Ryan en Blake moeite hebben om samen ‘quality time’ te vinden. Ryan reageerde hier gevat op, zo zei hij: “Ik wou dat ik een beetje ‘me time’ kon gebruiken.”

 


Droomkoppels
A Quiet Place was niet de eerste keer dat het viertal op dubbel date ging. Eerder werden ze samen gespot tijdens een evenement in het Guggenheim op 22 maart 2018, waar ze er stuk voor stuk elegant uitzagen. Het is voor ons duidelijk: Blake, Ryan, Emily en John zijn allemaal lid van een club voor super succesvolle Hollywood-koppels (een club waar wij alleen maar van kunnen dromen!). Wanneer beide paren op de rode loper poseren, kijken de dames altijd liefdevol naar hun partner. Wij geloven dan ook niet dat de liefde tussen Blake en Ryan over is.

Emily en John zijn sinds 2010 getrouwd en hebben samen twee dochters, Hazel en Violet. Blake en Ryan zijn sinds 2012 getrouwd en hebben ook twee dochters, James en Ines.

 


Vriendschap
Al hoewel de koppels vaak op dubbel date gaan, lijken Blake en Emily het samen ook erg gezellig te hebben. Zo zaten ze samen front-row tijdens de Herfst/Winter 2018 show van Michael Kors.

Blake en Emily samen bij de Herfst/Winter 2018 show van Michael Kors
 
Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook