Win: tickets voor de film ‘Ladybird’ (gesloten)

Wij mogen vrijkaartjes weggeven voor deze mooie film!

Lees ook

Vanaf 5 april draait de film ‘Lady Bird’ in de bioscoop, die een blik werpt op de relaties die ons vormen, de idealen die ons kenmerken en de schoonheid van een plaats die je je thuis mag noemen. En wij mogen vrijkaartjes weggeven! De film won onder andere de Golden Globe voor Beste Film en Beste Actrice en was genomineerd voor een Academy Award voor Beste Film, Beste Actrice en Beste Scenario. 

Waar gaat de film over?
Christine ‘Lady Bird’ McPherson (Saoirse Ronan) zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder (Laurie Metcalf). Ze zit in haar laatste veelbewogen jaar van de middelbare school. Toch lijkt Christine meer op haar moeder dan ze denkt. Haar moeder is een verpleegster die keihard werkt om te zorgen dat er geld binnenstroomt nadat haar vader (Tracy Letts) zijn baan is kwijtgeraakt. De film speelt zich af in het Californische Sacramento in 2002 en legt zowel de humor als het drama bloot in de turbulente relatie tussen een moeder en haar tienerdochter. Lady Bird is het regiedebuut van actrice Greta Gerwig, die tevens het scenario heeft geschreven. 

Wat te doen?
Marie Claire mag vrijkaartjes weggeven voor deze film. Wil jij kans maken om ‘Lady Bird’ te bekijken samen met een goede vriend/vriendin of partner? Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je aan te melden voor de nieuwsbrief. Stuur ons een privéberichtje op Facebook met daarin je e-mailadres (ook als je onze Facebookpagina al hebt geliked en bent aangemeld voor de nieuwsbrief).

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

 

 

Voorwaarden
De winactie loopt tot 4 april 2018. Na afloop worden de winnaars bekendgemaakt op de website en nemen wij persoonlijk contact op met de winnaars. 

Lees ook: Dit zat er in Oscars-goodiebag ter waarde van 100.000 dollar

Beeld: Lady Bird

Laatste nieuws

Zie ook