Deze plekken moet je bezoeken als je écht van roze houdt

Van MaMa Kelly in Amsterdam tot NANAN in Polen.

Lees ook

We zien het leven het liefst door een roze bril. Goed nieuws, want er zijn steeds meer hotspots volledig gehuld in deze glamorous kleur. Wij hebben de leukste voor je opgezocht.

1/ MaMa Kelly
Vorige maand opende het snoeproze restaurant MaMa Kelly zijn deuren in Amsterdam. Je krijgt spontaan een lach op je gezicht als je het restaurant binnenloopt want vrijwel alles is roze. En naast het Instagrammable interieur kun je er ook nog eens genieten van heerlijk eten. Het restaurant staat bekend om zijn Kip & Kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck (jarenlang de rechterhand van Herman den Blijker). Het is hier vrijwel altijd druk, dus vergeet niet te reserveren.

 


2/ Paradiso

Het hotel op Ibiza doet zijn naam eer aan, het ziet er namelijk echt uit als een roze paradijs. Er is werkelijk aan elk detail gedacht, zelfs het zwembadwater is roze. Trek je roze bikini maar uit de kast want je kan nergens beter in stijl uitrusten dan hier.


3/ Eaton House Studio

In Engeland staat dit plaatje van een huis, het is zowel van binnen als van buiten helemaal roze. Én goed nieuws: je kunt er zelfs blijven slapen, dan begeef je je echt op een roze wolk. Haal je telefoon maar tevoorschijn, want overal moet een foto van worden gemaakt.
 

 

4/ Sketch
Mocht je in Londen zijn dan, mag je deze hotspot niet missen. Het is dat het niet kan, maar het interieur ziet eruit om op te eten. Ook de gerechten mogen er zijn. Voor de echte zoetekauwen hebben ze een heerlijke high tea met de bekende afternoon tea. Ben je de hele dag druk aan het shoppen? Dan kun je afsluiten met een roze cocktail. Smullen maar…

 


5/ Pietro Nolita

Pietro Nolita is gevestigd in New York waar je voor allerlei lekkernijen terecht kunt, of je nu gaat voor brunch, lunch, cocktails of diner. In dit restaurant is werkelijk waar alles roze, van de muren tot de menukaarten tot de cocktails die worden geserveerd. Je zou er zo een hele dag blijven zitten!

 


6/ Big Pink in Miami

Dat alles groot en veel is in Amerika, vinden we het helemaal niet erg als het roze is. Big Pink is dan ook een typisch Amerikaans restaurant met zijn belly-busting porties! Het roze paradijs is open tot in de late uurtjes en ontbijt is altijd beschikbaar.

 

 

Een bericht gedeeld door Big Pink (@bigpinkmiami) op


7/ NANAN
patisserie in Wroclaw (Polen)
Het kijken naar het Instagramaccount van de patisserie is een feestje op zich, niet eens wetende hoe heerlijk de kunstwerkjes zouden smaken. Het interieur mag er dan ook wezen, we noemen stijlvolle fauteuils en velour-muren!

 

Een bericht gedeeld door NANAN (@nanan_patisserie) op

 

8/ The Mills House – Wyndham Grand Hotel in South Carolina
Het gebouw zelf is flink in de roze verf gezet, waar je ook maar kijkt zie je de kleur. Zo ook de tuin, waar elegante zwarte fonteinen in staan. Waar het buiten roze schreeuwt, is het binnen wat rustiger. Maakt ons niet uit, wij zullen ooit zeker een kijkje nemen wanneer we dicht bij het hotel zijn.

 

9/ Craigievar Castle
Als sprookjes echt bestonden, zouden alle kastelen er zó uitzien. Wat een plaatje! Het kasteel is gelukkig nog steeds toegankelijk, binnenin kun je bijvoorbeeld kunst en wapens bewonderen.

 

Een bericht gedeeld door UK (@topukphoto) op

10/ Burano in Italië
Het pittoreske Burano staat bekend om haar felgekleurde vissershuisjes, waar vaak bootjes voor aangemeerd liggen. Dit zorgt voor vele toeristenkiekjes wanneer het nét lijkt alsof we er zelf bij zijn.

11/ Notting Hill
Voor fashion influencers is Notting Hill een bijzondere plek, want foto’s maken kun je er wel! En geef ze eens ongelijk, het ziet er schitterend uit, niet overdreven, maar precies goed!

 

Lees ook: Dit zijn de 10 mooiste treinreizen ter wereld

Bron: Beau Monde l Beeld: Sketch

Laatste nieuws

Zie ook