Chrissy Teigen bezorgd over mogelijke postnatale depressie

Chrissy is zwanger van haar tweede kindje. Ze heeft hier eerder mee 'gestruggled' na de geboorte van haar dochter.

Lees ook

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen (32) is in verwachting van haar tweede kindje samen met zanger en hubby John Legend. Ze heeft onthuld dat ze zich zorgen maakt over het krijgen van een tweede postnatale depressie na de geboorte van haar zoontje. Ze heeft hier namelijk eerder mee gestruggled na de geboorte van haar eerste dochter Luna.

Huilend op de bank
Eerder vertelde Chrissy in een interview met de Amerikaanse Glamour dat ze na de geboorte van haar dochter Luna in april 2016 de meeste dagen op exact dezelfde plek op de bank spendeerde. Ze had letterlijk geen energie om op te staan, naar boven te lopen en naar bed te gaan. Gelukkig steunde John haar en sliep hij zelfs met haar op de bank. What love is all about.

Chrissy samen met John tijdens haar eerste zwangerschap


Ongelukkig
Chrissy wist oorspronkelijk niet dat ze aan een postnatale depressie leed. “Ik wist toentertijd dat ik een ongelooflijk leven leidde en een geweldige echtgenoot en familie had. Eigenlijk had ik alle benodigde middelen, maar toch was ik persoonlijk heel erg ongelukkig. Ik dacht dat het normaal was, dat het bij het leven hoorde. Je hebt een kind, je bent verdrietig, je verliest endorfines, that’s the way it is”.

Chrissy samen met John tijdens haar tweede zwangerschap


Zorgen
“Of ik mij zorgen maak met deze kleine jongen? Zeker”, zei ze tegen het publiek tijdens de Create & Cultivate-conferentie in Los Angeles. “Maar ik weet ook dat als het gebeurt, ik er klaar voor ben. Ik heb de perfecte mensen om mij heen. Om deze reden zeg ik ook altijd tegen mensen dat je je moet omringen met goede mensen die jou steunen.”

Chrissy doet haar verhaal bij de Create & Cultivate-conferentie

Lees ook: O jee: kan de pil leiden tot depressies?

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook