Dit is de nieuwe nummer 1 droombaan voor vrouwen

Tijd om het stuur in handen te nemen! Lees even verder en maak kans op 2x easyJet-tickets naar Napels.

Lees ook

Als je vrouwen vraagt wat hun droombaan is, krijg je vandaag de dag wellicht een ander antwoord dan je verwacht. Vlogger? Arts? Politica? Ontwerper? Entrepreneur? Allemaal fout. De nieuwe nummer één is nu: Piloot. De tijd dat alleen maar mannen piloot konden worden is gelukkig allang voorbij, nu is het tijd dat vrouwen steeds meer controle nemen over hun carrière. Lees even verder en maak kans op 2x easyJet-tickets naar Napels. 

Steeds meer mogelijk
Gelukkig bieden luchtvaartmaatschappijen daar ook steeds meer mogelijkheden voor. Neem nu easyJet. Waar wereldwijd slechts 4% van de piloten vrouw is, is dat bij deze Europese luchtvaartmaatschappij al 13%. Afgelopen jaar was er een toename van zelfs 48%. En niet alleen kwamen er meer vrouwelijke piloten bij, ook groeide het aantal copiloten en vrouwelijk vliegtuigtechnici.

Gelijke beloning
Wat ook mooi is aan deze groei is dat zowel vrouwen als mannen hetzelfde betaald krijgen voor het werk dat ze doen. Er wordt op een hele moderne manier naar de carrièrekansen gekeken en gezorgd dat jij het beste tot je recht komt.

Bied je huidige baan niet genoeg uitdaging? Of vind je dat je nu niet gewaardeerd wordt? Pak dan die stuurknuppel vast en stuur je carrière naar zonnige Europese bestemmingen.

Altijd al willen weten hoe het is om piloot te worden bij easyJet? Kijk dan de Zdoc afleveringen ‘Meevliegen met de piloten van easyJet’ van RTL7 hier terug. Lees ook het interview met de ambitieuze easyJet-piloot Barbara van Urk in het gloednieuwe carrièrenummer van Marie Claire dat vandaag in de winkel ligt. 

Wat denk jij?
easyJet stelt jouw mening enorm op prijs en wil jou een paar vragen stellen. Beantwoord hier de vragen en maak meteen kans op 2 x easyJet-tickets naar Napels!

Voorwaarden
De actie loopt tot 1 april 2018. Na afloop worden de winnaars bekendgemaakt op de website en nemen wij persoonlijk contact op met de winnaars.

Beeld: easyJet en Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook