Sarah Jessica Parker reageert op sneer Kim Cattrall

"Zij heeft blijkbaar dingen die ze graag aan de buitenwereld wil vertellen."

Lees ook

Terwijl ze in Sex and the City de beste vriendinnen zijn, zouden ze elkaar in real life juist niet uit kunnen staan. De geruchten dat Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall elkaar totaal niet liggen gaan al langer, maar werd nog maar eens bevestigd toen Kim een flinke sneer uitdeelde naar ex-collega Sarah. Toch zou er volgens SJP geen sprake zijn van ruzie…

Verzonnen verhaal

Hoewel het lijkt alsof er op de set continu haat en naad was tussen de twee, laat de 52-jarige actrice in een interview met People weten dat dit allesbehalve het geval was. “Er was geen ruzie. Het is gewoon een verzonnen verhaal, omdat ik er nooit op heb gereageerd. En dat zal ik nog steeds niet doen. Ook al heeft zij blijkbaar wel dingen die ze graag aan de buitenwereld wil vertellen. Maar dat is haar goedrecht.”

Sneer

En dat de actrice die de rol van Samantha Jones op zich nam het een en ander te zeggen heeft, dat werd SJP wel duidelijk toen ze een flinke sneer kreeg toen ze Kim condoleerde met het verlies van haar broer. “Ik heb jouw liefde of steun niet nodig in deze tragische tijd, Sarah Jessica Parker”, luidde het bericht op Twitter. Toch laat SJP zich niet uit het veld slaan en kijkt ze vooral terug op een geweldige periode. 

Opnames 

“De ervaring van Sex and the City was geweldig en ik denk dat we zoiets nooit meer gaan meemaken. We hadden niet alleen een connectie met het publiek, maar ook met de stad en de crew. We hebben elkaar zulke gekke verhalen verteld. Dus ja, ik koester die momenten. Ik kan me ook niet voorstellen dat iemand anders haar rol zou spelen”, aldus Sarah. 

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook