Dit zijn de best dressed celebrities van 2017

Welke is jouw favoriet?

Lees ook

Wanneer het in 2017 aankwam op fashion, kunnen we zeggen dat we heel wat moois voorbij zagen komen op en naast de rode loper. Het jaar begon al goed tijdens de Fashion Weeks in februari, zowel op de catwalk als op straat. Tijdens de Fashion Awards schitterden celebs opnieuw in prachtige creaties. Dit zijn de best dressed celebrities van 2017. 

Kendall Jenner: Best Red Carpet 

Een van de hoogtepunten van dit jaar: Kendall Jenner tijdens het Cannes Film Festival. In een prachtige jurk van Giambattista Valli Couture verscheen het topmodel op de rode loper. 

Emma Stone: Best Red Carpet

Eerlijk is eerlijk: Emma Stone ziet er tijdens elke gelegenheid fantastisch uit. Zo droeg ze tijdens de promotie van La La Land al een prachtige gouden jurk van Givenchy met franjes. Toch blijft onze favoriet de look van Emma tijdens de Golden Globes. Ze droeg hier een lange roze jurk met zilveren sterren. In één woord: wauw. 

Blake Lively & Ryan Reynolds: Best Couple Style

We hebben al heel wat fashionable koppeltjes voorbij zien komen het afgelopen jaar. Toch bewees dit liefdespaar keer op keer dat niemand hen kan overstijgen wanneer het op mode aankomt. Tijdens de Golden Globes shineden Blake en liefje Ryan in hun prachtige outfits. 

 

Emily Ratajkowski: Best Streetstyle

We kunnen wel zeggen dat dit dé it-girl van het moment is. Tijdens de Fashion Weeks wist model Emily zich elke keer weer ultra-fashionable te kleden. Van een stoere jeans met biker laarzen tot een superchique pak. Emily weet letterlijk alles te combineren zonder ooit een misstap te maken. Kijk mee naar het prachtige gele pak dat ze tijdens de Fashion Week in Parijs droeg.

Olivia Palermo: Best Streetstyle

Elk jaar opnieuw weet Olivia Palermo de show te stelen met haar unieke gevoel voor mode. Ze wordt ook wel gezien als de Fashion Week Style Queen en ja, we kunnen het hier alleen maar mee eens zijn. Kijk mee naar haar – zoals we van haar gewend zijn – perfecte look tijdens de Fashion Week in Parijs.

Lees ook: De mooiste mode-expo’s om nu te bezoeken

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook