De work-out die Bella Hadid nooit doet

Het supermodel gaat liever voor hard en 'rock-'n-roll' in de sportschool.

Lees ook

Bella Hadid liet vorige maand tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show nog maar eens zien hoe afgetraind ze wel niet is. Het supermodel brengt dan ook heel wat tijd door in de sportschool, maar er is één work-out die ze maar wat graag aan zich voorbij laat gaan.

Rock-‘n-roll

Een lichaam als dat van het half-Nederlandse model krijg je natuurlijk niet zomaar. Voor dat lijf duikt Bella dan ook regelmatig de sportschool zin, waar ze zich aardig in het zweet werkt. En dat betreft dus niet een halfuurtje wat oefeningen doen. “Ik hou ervan om te trainen. Ik sport dan ook altijd twee uur lang achter elkaar”. Hoewel de brunette er soms ook tegenop ziet, en ze niet het type is wat gelijk bij het opstaan aan sporten denkt, zet ze eenmaal in de sportschool de knop om en is het naar eigen zeggen volop rock-‘n-roll

Yoga

Toch is er één work-out die je Bella niet zo snel zal zien doen. “Ik ben niet zo van het hele gedoe rondom yoga. Ik denk dat yoga heel rustgevend is en dat is natuurlijk goed, maar wanneer ik ga sporten, dan wil ik echt alles kunnen geven”. En ja, wanneer je dan de zweetdruppels van je hoofd af moet vegen, is er natuurlijk wel meer ruimte om af en toe eens van je gezonde eetpatroon af te wijken. Burgers and pizza it is!

Lees ook: Backstage: Quick fire met topmodel Bella Hadid

Bron: Harper’s Bazaar USA Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook