Zo draag je op een fashionable manier je mondkapje

Dít fashion item zorgt ervoor dat je altijd fashionable over straat kunt.

Lees ook

Op dit moment zijn er veel verschillende mondkapjes verkrijgbaar. Maar heb je nou geen mondkapje met een leuke kleur of print? No worries! Dít fashion item zorgt ervoor dat je altijd fashionable over straat kunt.

Scarf

De standaard niet-medische mondkapjes bestaan meestal uit de kleur wit en blauw. En ja, nu een mondkapje een onderdeel van je outfit is geworden, staan die twee kleuren niet bij elke look. Maar daar is door fashion goeroe Olivia Palermo een oplossing voor bedacht.

Het enige wat je nodig hebt is een sjaal in een kleur of print naar jouw keuze. Deze wikkel je vervolgens om je mondkapje heen et voilà, je kunt modieus over straat.


Zo draag je ‘m

Om de sjaal goed om je mondkapje te dragen, legt Olivia stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt doen. Ten eerste moet de sjaal minimaal 24 cm breed zijn. Vervolgens vouw je de sjaal in een halve diagonaal. Nu zet je eerst je mondkapje op, waarna je het breedste gedeelte van de sjaal pakt met de hoek naar beneden.

Als laatste wikkel je de sjaal om je mondkapje heen en knoop je de twee uiteinden aan de achterkant op je hoofd vast. Easy, right? Style tip: Zet er ook een leuke zonnebril bij op, want behalve het feit dat het leuke accessoire is, is het ook een handige manier om te zorgen dat de sjaal niet naar beneden valt.

We selecteerden hieronder negen leuke sjaals om over je mondkapje heen te dragen. Happy shopping!

Bron: Grazia | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook