Lifehack: zo smeer je je rug zélf in met zonnebrandcrème

Het tropische weer blijft gestaag doorgaan, dus deze tip komt als geroepen.

Lifehack: zo smeer je je rug zélf in met zonnebrandcrème

Het warme weer blijft gestaag doorgaan. Tijd voor zon, zee, strand en verkoeling. Maar niet voordat we ons goed ingesmeerd hebben met zonnebrandcrème natuurlijk. Eruitzien als een tomaatje is wel het laatste wat je wil. En bovendien pijnlijk en gevaarlijk. Smeren dus! Overal. Ja, ook je rug. Want die kun je vanaf nu volledig zelf doen (als er niemand naast je ligt natuurlijk). Zo doe je het.

Plasticfolie

Pak een stuk plasticfolie van zo'n 0,9 meter lang en breng wat zonnebrand aan in het midden ervan. Neem allebei de uiteinden van het plasticfolie vast en gebruik het om de crème op je rug te smeren (net zoals je doet als je je rug afdroogt met een handdoek). Deze truc is geniaal, toch? You're welcome.

Sunburn

We schreven er al eerder over in dit artikel, maar een verbande huid door de zon kan bepaalde risico's met zich meebrengen. Zo kan het je huid beschadigen, maar het kan later ook abnormale cellen ontwikkelen. Helaas komt verbranding van de huid nog regelmatig voor. Zorg er dus voor dat je je goed insmeert! Hoe vaak je jezelf opnieuw moet insmeren met zonnebrandcrème? Dat lees je *hier*!

Beauty
  • Happy in Shape
  • Felipe Archer