Dít kun je verwachten in het nieuwe seizoen van KUWTK

Niet alleen het coronavirus zorgt voor a lot of drama bij de familie.
The Kardashians

Alle fans van de populaire realityserie Keeping Up With The Kardashians, opgelet! Vanaf 18 september kunnen we weer genieten van alle drama rondom de Kardashian familie. Een bijzonder seizoen, waarin de familie te maken krijgen met het coronavirus.

Trailer

In de trailer is te zien dat het coronavirus de familie Kardashian flink bezighoudt. Zo denkt de familie dat Khloé het virus heeft en probeert Kim zo snel mogelijk uit Parijs te komen. Kim verbleef in Parijs voor de modeshow van Kanye's kledinglijn, die vlak voor de lockdown plaatsvond.

Na de modeshow wil Kim dan ook zo snel mogelijk weg uit de stad, wat de nodige stress met zich meebrengt. Ook de rest van de familie is bang, want zo komt het virus wel heel dichtbij... Drama!

Afkickkliniek

En daar blijft het niet bij. Ook Scott Disick, de 'ex' van Kourtney, komt uitgebreid aan bod in het nieuwe seizoen. Er gingen al meerdere geruchten over Scott, hij zou namelijk in een afkickkliniek hebben gezeten. In het nieuwste seizoen van KUWTK bespreekt de familie deze gebeurtenis.

Echter, Scott is niet met blij met zijn ex-schoonfamilie. Volgens Scott zouden de Kardashian's informatie met de pers hebben gedeeld. Juicy!

Een ding is een feit: het komende seizoen bevat weer behoorlijk wat drama! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het nieuwe seizoen te bingen is. In Nederland zijn de nieuwste afleveringen tegelijk met Amerika te bekijken via streaming-platform Hayu.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc1007678d30', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });