Dit is waarom Kim Feenstra het geslacht van haar baby nog niet wil weten

Is it a boy or a girl? Het blijft nog even een verrassing.

Kim Feenstra en Stanley Tailor

Kim Feenstra en haar vriend Stanley Tailor verwachten samen hun eerste kindje. Het model en de voormalig voetballer krijgen vaak de vraag of het een jongetje of meisje wordt, maar dat hoeft het stel niet te weten.

Ouderwets

“Is het een jongen of een meisje?’ Deze vraag krijgen we een paar keer per dag”, schrijft Kim op Instagram. “Het antwoord op de vraag is: we weten het niet. We willen het niet weten. Het is een verrassing. Noem ons ouderwets”, vervolgt de mommy to be.

“Voor ons is het heel speciaal dat we dit geluk mogen ervaren. En zeker na een ivf-traject. Geluk staat aan onze kant met deze zwangerschap. We weten namelijk dat het niet vanzelfsprekend is. Daarom maakt het ons niet uit.”

Het model vertelt dat een heuse gender reveal party er dan ook niet inzit. Bovendien willen de love birds ook niet bekendmaken wanneer ze hun kindje verwachten. Wel daagt Kim haar followers uit het te raden. “Wanneer de baby komt? Guess. Deze foto is trouwens van ‘een tijdje’ terug."

Zwangerschap

Kim maakte eind mei bekend dat zij en Stanley hun eerste kindje verwachten. In januari had het model een openhartig interview met Grazia over het feit dat ze geen kinderen kan krijgen op de natuurlijke manier.

“Gelukkig leven we in een tijd waarin veel mogelijk is. Je willen voortplanten is iets heel wezenlijks. En het is zeker een teleurstelling als je hoort dat dat niet zomaar lukt, maar waarom zou je daar niet openlijk over praten met je familie over vrienden? Waarom zou je het geheim houden? We kunnen elkaar steunen, ervaringen delen en uitleggen wat het met je doet.” Hear, hear!

Celebrity
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram