Winactie: 3x The Magnum XXL Towel collection

Een coronaproof strandlaken van 3 bij 3 meter. Wil je winnen dus!

Lees ook

Coronaproof meeten met je beste vriendin, moeder of iemand anders die je dierbaar is? Dat kan! Want je maakt nu kans op een strandlaken, die 3×3 meter groot is, van Magnum.

The Magnum XXL Towel Collection

Dit jaar introduceert Magnum The Magnum XXL Towel Collection. Enne, deze handdoeken zijn perfect voor de 1,5 meter samenleving, wat nog steeds de norm is. In samenwerking met designers, afkomstig van over de hele wereld, heeft Magnum XXL handdoeken van drie bij drie meter ontworpen die geheel coronaproof zijn. Op deze manier kun je nog steeds, op gepaste afstand, genieten van jouw pleasure buiten. Perfect te gebruiken als kleed in het park, strandlaken of (als de zonnige dagen voorbij zijn) als dekentje op de bank!

Er zijn drie verschillende ontwerpen en Marie Claire mag van elk exemplaar er één weggeven!


Winnen

Kans maken op één van de drie ontwerpen? Dat kan! Vul dan hieronder het winformulier in en vertel ons waarom je The Magnum XXL Towel Collection graag zou willen hebben. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Voorwaarden

Deze actie loopt tot maandag 21 september. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Bron: The Magnum XXL Towel Collection | Beeld: The Magnum XXL Towel Collection

Laatste nieuws

Zie ook